Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин заяви в интервю, че хората се опитват да обвинят Русия за проблемите на глобалния пазар на храните и отрече Москва да е налагала забрана на износа на зърно от украинските пристанища, съобщи "Ройтерс".

"Ситуацията ще се влоши, защото британците и американците наложиха санкции върху нашите торове", каза Путин в интервю за националната телевизия, пише БТА.

Oще по темата
Според Путин проблемите с храните в света са започнали преди повече от две години, предаде ТАСС.

"Неблагоприятната ситуация на световния пазар на храни не започна вчера или дори след началото на специалната военна операция на Русия в Донбас и Украйна. Тя започна още през февруари 2020 г. в процеса на справяне с последиците от пандемията от коронавирус", заяви руският президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Русофоб и Русофил

преди 1 година

Що е то русофоб? Русофоби са тия който казват истината за русия, а русофили са тия които лъжат за проблемите в русия.

51

Г. С. Раковски:

преди 1 година

"Руското правителство, кое лъстеше...българите със...лъжовни обещания днес открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се...да разори и опустоши милото ни отечество България...Всякога проклетата русия...лъгала е...българите че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество..Тя всякога е само своята политика гледала а собствено за завоевателните си планове е имала грижи"

50

Захари Стоянов:

преди 1 година

"...най-големий ни неприятел днес е...русия. Няма пакост, няма мерзост даже и подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...от тоя...ден, когато ние почнахме своето политическо и самостоятелно съществуване...Турили един път те намерение да направят от България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира...Но ще да кажат мнозина: русия беше която ни освободи...Но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че русия ни освободи, за да ни зароби отново - нещо, което тя доказа вече"

fallback