Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Русия работи по действия за англоезичните медии в страната, обяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС.

Решенията се обсъждат от правителството.

Oще по темата
Те са отговор на подобни действия спрямо руски медии.

ЕС ограничи достъпа до руската телевизия RT, като същото важи и за някои от водещите руски агенции.

Техните канали са с ограничен достъп и в YouTube. Подобни решения взеха Великобритания и Канада. Русия настоява, че няма основания за подобни действия.

Предстои да се разбере кои са западните медии, които ще бъдат със спряно излъчване в страната. Това ще бъде обявено от медийния регулатор там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Бай Дрън

преди 2 години

Чак сега се сещаме? Аз знам обаче към им медии да забраним в България временно, до изчезване на Ковид и спиране на войната. Това са БНТ, БТВ и Нова. Забраним ли ги, на 50% България ще се оправи. Останалите 50% след забрана на сегашното правителство и забрана на ГЕРБ по места, както и на ДПС също по места. Така мафията на 90% ще е в безглавена, с останалото 10% все ще се справим, а и винаги е полезно да гоним двама трима мафиоти и да не ги стигаме.

40

Кико

преди 2 години

Злобата и завистта убиват!

39

Гражданин

преди 2 години

Как да няма основание от страна на Запада да ви забрани медиите,които от началото на войната бълват само новини в интерес на правителството,а истината се покрива с всички средства,включително и с присъди за журналисти отразяващи истината ?! Ставате много смешни в нелепите си твърдения а и няма кой да им вярва ! За разлика от вас западните медии отразяват правдиво новините и не крият като вас истината!!! И в момента има много хора в Русия,които не знаят истината за тази шантава война ?!

fallback