41

Бай Дрън

преди 1 година

Чак сега се сещаме? Аз знам обаче към им медии да забраним в България временно, до изчезване на Ковид и спиране на войната. Това са БНТ, БТВ и Нова. Забраним ли ги, на 50% България ще се оправи. Останалите 50% след забрана на сегашното правителство и забрана на ГЕРБ по места, както и на ДПС също по места. Така мафията на 90% ще е в безглавена, с останалото 10% все ще се справим, а и винаги е полезно да гоним двама трима мафиоти и да не ги стигаме.

40

Кико

преди 1 година

Злобата и завистта убиват!

39

Гражданин

преди 1 година

Как да няма основание от страна на Запада да ви забрани медиите,които от началото на войната бълват само новини в интерес на правителството,а истината се покрива с всички средства,включително и с присъди за журналисти отразяващи истината ?! Ставате много смешни в нелепите си твърдения а и няма кой да им вярва ! За разлика от вас западните медии отразяват правдиво новините и не крият като вас истината!!! И в момента има много хора в Русия,които не знаят истината за тази шантава война ?!

38

юлиян

преди 1 година

с-с-с-т.тихо.Да кажеш на Захарова,какво да прави,говори за отчайващо''недодупване''.Ами дайте да оправим ''ошибката''.Надупете се.Малко по-рано или по-късно,ще се наложи.

37

юлиян

преди 1 година

Значи,западни медии,все пак работят в Русия.Нали ревахте с пълен глас,че Русия е ''забранила'' всички западни медии.

36

До 35

преди 1 година

Истината е , че нищо не си научавал от работническото дело, а по селата го ползваха за тоалетна хартия...щото нямаше такава!!!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Да спрат всички западни медии. Каквото каже роскомнадзор, това е. Едно време ние как научавахме какво се случва от вестник Работническо дело. Същата работа.

34

Star

преди 1 година

Нямало да се допускат западни журналисти и репортери без индивидуалното одобрение на Кремъл,а отгоре на всичко всеки който се опита да изнесе филмов материал показващ действителноста,ще заминава дългосрочно за Сибир.Сталинските времена се завръщат със бясна скорост.Терорът в Русия ще стане модел на управление.Ще има налагане на ,,военен режим'' по време на мир,когато самата държава не е във вийна с друга държава.Такива режими се наричат ,,тоталитарни'' за да се избегне истинската дума ,,фашизъм'

33

анонимен

преди 1 година

споко захариева, наесен като ги удари глада и студа ще се сетят за русия! сега хвърчат всички европейци!

32

Анонимен

преди 1 година

Айде и тая за ЗАПАДА говори. Ейййй колко ви липсва този ВРАЖДЕБЕН ЗАПАД! С него лягате с него ставате! НО ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ПОСЕЩАВАТЕ...НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ!!!!!! СТОЙТЕ СИ В азия.

31

Анонимен

преди 1 година

Другарко...важното решение за теб е да излезеш в пенсия. Не ставаш вече

30

Анонимен

преди 1 година

Самата русия с всичко руско на запад от тях трябва да се забрани . 50 години Запада си живя без тях 20 пъти по добре , лошото беше че и ние сме се паднали в тяхната зона. Сега поне сме от правилната страна!

29

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НИЩО НЯМА ДА ЗАГУБИТЕ КАТО ГИ СПРЕТЕ.ТЕ ДЕНОНОЩНО ОБЛЪЧВАТ ХОРАТА С АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА.

28

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш кви важни решения...само дето не се разбра какви другарко...*** кво ни пука...хахаха

27

Анонимен

преди 1 година

Захарова идите на Х..

26

Анонимен

преди 1 година

Захарова идите на Х..

25

САЩ ФЕН

преди 1 година

Ние пък си искаме жендърските медии, с антируско тролене и организиране на гей-паради !

24

ха ха

преди 1 година

Не стига че 45 години им гледахме глупостите и им слушахме лъжите на о р ки те Ами нещо се взеха че са нещо

23

Анонимен

преди 1 година

Въобще Русия нужна, ли е на светът?

22

Анонимен

преди 1 година

Да им спират Гугъла,Тубата.. И без това си копуват вече тилифони с копчета.