Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин наскоро е претърпял операция за отстраняване на течност от корема на фона на нарастващите спекулации, че здравето му е в упадък, твърди профил в Telegram, цитиран от New York Post.

Путин е претърпял операцията в четвъртък вечерта срещу петък сутринта, според телеграм канала "General SVR", за който се твърди, че е управляван от бивш руски шпионин.

По-нататък каналът твърди, че операцията на Путин и последващото възстановяване са били прикрити на следващия ден с помощта на технологията "deepfake", за да се симулира присъствието му във видеоклипове от насрочено заседание на съвета за сигурност на Русия.

Твърденията на "General SVR" не са потвърдени, а войната в Украйна е белязана от очевидни пропагандни усилия и от двете страни.

Миналата седмица в канала се появи информацията, че руският президент е записал предварително кадри в опит да прикрие бъдещи операции и планира да използва двойници, ако е необходимо.

Въпреки че мистериозният канал е един от водещите източници на предполагаема информация за здравето на Путин през последните седмици, други по-утвърдени медии също повдигнаха въпроси относно здравето на Путин.

През април руското разследващо издание The Project съобщи, че Путин е бил редовно посещаван от онколог и спекулира, че лидерът страда от рак на щитовидната жлеза.

Докладът включваше и списък с други заболявания, пред които е изправен Путин, от хокейни наранявания до болки в гърба от инцидент при конен спорт.

Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв. Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия. Онези, които вярват в лечението, твърдят, че баните подобряват сърдечно-съдовата система и подмладяват кожата, обяснява The Project.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

анализатор

преди 1 година

"Екстракт от akoтo на здрав български селянин" е консумирал фюрера Адолф Хитлер. Трябва ясно да се прочете и разбере това защото си прилича с алтернативните "лечения" на Путин. Това за протокола и историята го казвам.Не се шегувам! Това са факти, има много документи, включително медицински в които е записано това и много други гадости, като амфетамини например.Неговият лекар е бил доктор Теодор Морел - самият той отвратителна личност, на която обаче фюрерът е имал пълно доверие!

120

анализатор

преди 1 година

"Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия." Нашето предаване "Като две капки вода" приключи. Обаче има по-интересно - руското риалити с приликите между Владимир Путин и Адолф Хитлер! Освен по мустачките по какво друго се различават? А може би плешивината?Впрочем, Хитлер особено през последните си дни също е бил подлаган на отвратителни лечения - например "екстракт от *** на здрав български селянин"!!!

119

Гост

преди 1 година

Изглежда автора е превъртял.Путин срина долара очаквахте 200 и повече рубли за долар а е 60 в момента и продължава да се стабилизира.Направи световна инфлация.Затвориха големи западни фирми нямате газ петрол никел кобалт желязо диаманти дървесина каквото си помислите а Русия има всичко сега и ще гладувате.Само Китай и Индия му стигат да търгува с тях.80% от страните са с Русия.Да от завис и безпомощност може кучето да лай колкото си иска.

fallback