Снимка: БГНЕС
fallback

Някои от лидерите на бивши съветски републики получиха поздравления от руския президент Владимир Путин по повод Деня на победата. Самопровъзгласилите се сепаратистки републики в Източна Украйна също получиха благопожелания по случай 77-ата годишнина от края на Втората световна война.

В момент, когато Русия продължава инвазията си в Украйна, срещайки острото противопоставяне на Запада, Путин игнорира западните съюзници от някогашната антихитлеристка коалиция, както и правителствата на Украйна и Грузия, в своето поздравление, предаде ДПА.

Oще по темата
"Днес е наш общ дълг да предотвратим възраждането на нацизма, който донесе толкова страдания на народите на различни държави", каза руският държавен глава в обръщението си, публикувано днес на сайта на Кремъл, информира БТА.

Русия започна инвазията си в Украйна на 24 февруари, оправдавайки я с твърдения, че желае "денацификация" на съседната държава. Западни наблюдатели обаче смятат това за претекст за започването на война.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Дедо Поп

преди 1 година

Е,ми той и Американския Герой Джон МакКейн ЛИЧНО посети и поздрави ръководителите на Ислямска държава , дори и снимчици си щракнаха , за спомен... още могат да се видят ако ги потърсиш с Гугъл... едни такива щастливи... засмени ... И веднага след срещата ИД получиха :изненадващо" финансиране ит "неисвестен благодетел: което им позволи от местна радикална групичка да станат международен фактор и да залеят света с атентати.Ама не си спомням някой политик или медия да са имели нещо против .Що тъй ?

92

Анонимен

преди 1 година

Много поздрави на украинските кибер кучета в сайта за деня на победата 9 май

91

Защо

преди 1 година

Що да са сепаратисти? Правилното заглавие е :Путин поздрави лидерите на освободените територии от нацистите и ислямистите от Фашистка Украйна !!! Някой ден ще ги разберете тези полски фашисти какви *** са!!!

fallback