Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин отбеляза настъпването на православния Великден. Той посети среднощна църковна служба за Великденска литургия заедно с кмета на Москва Сергей Собянин.

Публикувано видео на президента на Русия показва как той се кръсти, докато държи свещ.

Публикуваното видео породи вълна от възмущение по цял свят.

В Украйна мнозина са бесни от лицемерието на Путин да отиде на църква, за да отбележи големия празник, и с едната ръка да се кръсти, а с другата да подписва военни документи за извършването на убийства и геноцид.

Новината идва и на фона на убийството на 3-месечно бебе и неговата майка при обстрел в Одеса, - точно на Великден, пише в. Гардиън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Натали

преди 2 години

Човек, който изкарва повече от два мандата на висок пост е трудно да не получи психично отклонение за власт. Трябва да е много мъдър и силен за да устои на това. Да си спомним Нерон и Калигула.

71

Петър

преди 2 години

Защо руснаците и руската църква не свалят Путин от поста му? Този човек е болен, това се вижда от всичко което прави. Или да му лекуват психиката или да му направят Екзорсизъм т.е. да изгонят дяволите от него, които са го обсебили. И двете да лекува най-добре за по-сигурно.

70

Любов

преди 2 години

Путин разбира ли изобщо, какво значи Християнство и за какво е умрял нашия Невинен Господ Исус? Исус е Любов и умира за да спаси нас грешните хора от греховете ни. Путин избива цивилни и невъоръжени хора, като кучета. Влезнал е в чужда държава и убива невинни хора. Какво прави Путин в Храма Божии, като е слуга на дявола?

fallback