Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат, но предупредиха, че може да им остават още само няколко дни или дори часове.

Стана ясно, че се провали евакуацията на цивилни от обсадения пристанищен град. Украинските власти се надяваха да евакуират 6000 души.

Русия съобщи, че е тествала успешно нова междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се опитват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона коментираха, че това е рутинен тест и не представлява никаква заплаха за САЩ или техните съюзници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Маркс

преди 2 години

До Зла РусияКофти и,че 45 години ни задушаваше в обрача си на средновековното развитие,от което още не можем да се отървем!

93

хахаха

преди 2 години

А телевизор кога ще тестват?За един приятел питам!

92

Зла Русия

преди 2 години

Кофти, че лошата Русия ни е дала почти всичко, което имаме. А пък прогресивния запад ни е: оплаквал по вестниците по турско време, бомбил през ВСВ, разката ни индустрията в модерно време, унищожи армията, изнася златото ни, спря ни половината ток на прага на ЕС и се опитва да спре и остатъка сега. Но това е прогреса, а Славянския ток е лош ток, Руската газ е лоша газ ... и тук трябва да е единствено РАЗОРАНА "картофена нива" и глупците дето живеят на нея, да хвалят орачите на земята си!

fallback