Снимка: БГНЕС/EPA

Светът не трябва да прекъсва своя диалог с Русия. Това обяви говорителят на турския президент Ибрахим Калън, съобщи агенция Анадола.

Говорителя допълни, че Турция и други страни трябва да продължат диалога с Русия. Това е начинът, по който да се запази международната стабилност.
"Може всички да започнат да горят мостове с Русия. Тогава обаче в края на деня няма да има кой да говори с тях. Трябва да изслушаме руската позиция по един или друг начин. Така ще запазим диалога", заяви Калън.
 
До момента Турция не се е присъединила към западните санкции срещу Русия. Турското правителство продължава да разчита на търговията с руски компании.
 
Някои руски фирми местят своята дейност в Турция, за да избегнат ограниченията на Запада.

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 15: На последните избори се видя. 0,1% от гласувалите са пуснали бюлетина за ПП "Русофили". Гласувалите за Копейкин не се броят защото това са гласове против маските, ваксините и ограниченията. Истинските поддръжници на Копейкин ги видяхме на по предишните избори през лятото, около 2,5%. Даже с АБВ и останалите кандидати за нагайката не събирате 3%. За сметка на това сте много нагли, нахални, подли и измамни майцепродавци за 3 млн.

29

Куба

преди 10 месеца

Вива русофили! Вива Фидел! Вива Кастро! Вива Русо!

28

Ss

преди 10 месеца

Голяма работа като се е обезценила лирата. И да се обезцени хората си строят мостове, летища, дронове и т.н.. Българският лев като е стабилен да не би да сме станали като Швейцария