28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15: На последните избори се видя. 0,1% от гласувалите са пуснали бюлетина за ПП "Русофили". Гласувалите за Копейкин не се броят защото това са гласове против маските, ваксините и ограниченията. Истинските поддръжници на Копейкин ги видяхме на по предишните избори през лятото, около 2,5%. Даже с АБВ и останалите кандидати за нагайката не събирате 3%. За сметка на това сте много нагли, нахални, подли и измамни майцепродавци за 3 млн.

27

Куба

преди 2 години

Вива русофили! Вива Фидел! Вива Кастро! Вива Русо!

26

Ss

преди 2 години

Голяма работа като се е обезценила лирата. И да се обезцени хората си строят мостове, летища, дронове и т.н.. Българският лев като е стабилен да не би да сме станали като Швейцария

25

Анонимен

преди 2 години

Лилипута Зелен къде е на тоя фон.

24

whistleblower

преди 2 години

Всички помним как се обезцени лирата в началото на годината. И още ще се обезценява...

23

Анонимен

преди 2 години

българия трябва да стане северна провинция на Турция и тогава ще зажшвеем пмнго по добре от сега

22

Анонимен

преди 2 години

Тва - голяма любов между Ердо и Ддуджан !

21

Анонимен

преди 2 години

Турците ги признавам за политици и дипломати, продадоха дронове на Украйна, които нанесоха сума поражения на руската армия, продължават да купуват руска газ а сега се опитват да ги помирят. Европа и САЩ трябва да се учат от тях.

20

наблюдател

преди 2 години

Най-накрая и нас някой да ни признае з западни граж!

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не Байдън, а доста изветрелият старец на преклонни години Бай Дън. Този чове вече не си контролира думите и като че ли понякога забравя в кое време и къде живее. Бърка имена на държави, използва думи като престъпник, касапин, забравя че целият ЕС е коленичил пред него и търси помощ от САЩ! А САЩ си гледа своите интереси, не тези на Макрон, Урсула Лайен, Вебер и сие! И закалъв Евросъюз говорим?

18

Анонимен

преди 2 години

Нормално, ....трябва да имаш дипломатични отношения с новия СССР2, Турция мисли за своите граждани и е суверенна страна има си армия може да прави каквото си поиска, или накратко интереса клати феса, което не се отнася за нас

17

До 20

преди 2 години

Ох, ей я пак малката краварка! Жено, кротни се малко! Нито си права, нито ще станеш права. Колко и усмивици да пишеш! Тъжно е жена да е такава родоотстъпничка и въртиопашка за кравари. Срам и позор за рода си!

16

Анонимен

преди 2 години

Забавно е как родните руплояди сменят посоката спрямо ердоан, през час в зависимост от отношенията му с гасударя им. :)))Преди беше "султан" и "тиранин", после стана "наш човек", после им свалиха тенекето в сирия и пак стана тиранин, после джуджето омекна и почна а паща наашки срещу памидори и пак стана наш човек, после почнаха да ни плашат с него, че щял да ни залее с бежанци и да отхапе кърджали, сега пак е наш човек...:)))) абе такива лупинги, като хамстери в колело са одните нещастни рузззи

15

Анонимен

преди 2 години

Мариупол вече е освободен от украинските фашисти и е владение на руснаците!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Украйна...............значи на края на Русия..............Украйна или ще се откаже да подкрепя фашистите, или ще бъде срината със земята и после интегрирана пак в територията на Руската федерация, доброволно или насила!!!

13

Do 16

преди 2 години

Видеото го имаше и в Блитц

12

Животни

преди 2 години

Руската делегация е показала на Ердоган,видео с Украински фашисти който измъчват пленици и хора който искат да избягат от Мариопол.

11

Анонимен

преди 2 години

И да цъкате, и да не цъкате минуси, в момента Турция ще има газ, ще има туристи, ще се признае като медиатор на международната сцена. А за нас ще знаят, че сме пуделите на Байдън!

10

Анонимен

преди 2 години

Байдън саботира преговорите с обидите към Путин, освен че изля още сто кофи масло в огъня друго не постигна. Тоя трябва да го самоубият.

9

Aliosman

преди 2 години

Докато палетата лаят насъскани от зад Океана, но с уговорката, че оттам помощ няма да има, Турция е единствената с рационални призиви в момента. Турция - гласът на разума в един обезумял свят. Дано утре се разберат в Истанбул окончателно и спрат да умират хора. Нека видите, че мюсюлманите са по-човечни и мислят за православните повече от англосаксите.