Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Китай обвини Йенс Столтенберг, че разпространява дезинформация, съобщи Синхуа.

Столтенберг говори през вчерашния ден. Той обвини Китай, че оказва политическа подкрепа на Русия. Отправи предупреждение страната да се въздържа от материална подкрепа за руското правителство. Столтенберг смята, че китайското правителство е активна част от пропагандната кампанията на руската държава.

Oще по темата

"Позицията на Китай е в съответствие с тази на повечето държави. Всякакви необосновани подозрения срещу Китай ще бъдат оборени", заяви говорителят на китайското външно министерство Ван Уенбин.

Американски представители обявиха, че ще следят много внимателно, дали Китай не подготвя някакви доставки за руската държава. Китайската държава отрича подобни твърдения.

Китайското правителство поддържа много близко партньорство с руското управление. Двете държави често потвърждават своята готовност за сътрудничество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

До долния козяк

преди 2 години

Докато ти похъркваш самодоволно на възглавница пълна с пробити $! НЕ употребявай името ГОСПОДНЕ напразно и за долните си цели!!

38

"Сланянин"

преди 2 години

СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО??ДОКАТО ЗАМЕСТВАТЕ ИСТИНАТА С НЕИСТИНА.МИЛИОНИ УКРАИНЦИ СА БЕЗ ДОМ.ДЕНОНОЩНО СА ВЗРИВЯВАНИ И РАЗКЪСВАНИ В СОБСТВЕНИТЕ СИ КЪЩИ,ДОКАТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЕЦАТА СИ.НЯКАКВИ БОЖЕСТВА ЛИ СТЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИТЕ НА ТЯХНО МЯСТО??!!УКРАЙНА ПРОИЗВЕЖДА 40% ОТ СВЕТОВНИЯ ДОБИВ НА ПШЕНИЦА.ТОЕСТ ТОВА ХРАНИ ВСИЧКИ. ОТСКОРО УКРАЙНА НЕ Е ЖИТНИЦАТА НА СВЕТА,А МАСОВО ГРОБИЩЕ.СПРЕТЕ СЕ С ТАЗИ САТАНИНСКА ПРОПАГАНДА!СТИГА !ГОСПОД ВИЖДА ВСИЧКО!ТОВА,ЧЕ СЕ КРЪСТИТЕ ЛУКАВО В ЦЪРКВА ПО ВЕЛИКДЕН НЕ ВИ ПРАВ

37

Българка

преди 2 години

От къде на къде Байдън(склерозата) ще разпорежда на света,тия дето са затънали с трилиони, сигурно имат далавера от Украйна щом толкова е бранят,.а европейските "лидерите са *** вземете Наш Киро,Урсула е най смотана

fallback