Снимка: БГНЕС
fallback

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви днес, че Русия и Украйна се приближават към споразумение по "критични" въпроси и почти са се договорили по някои теми, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Чавушоглу каза за в. "Хюриет", че се надява да има прекратяване на огъня, ако страните не отстъпят от постигнатия напредък към споразумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

До дрисльо 40

преди 2 години

България не е част от Турската империя, а от Римската. Виж старите карти, пише Тракия. Тя е съществувала много преди турците. Сещаш ли се.

31

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

Турция е агресор в Сирия..............факт..............освен това лудия Ердоган изнудва целия ЕС да му дават милиони за да спира бежанците...........затова западните политици си затварят очите за престъпленията на Ердоган и компания!!

30

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 2 години

Турция подкрепя Ислямска държава и терористите в Сирия и подкопава законната власт на президента Асад...............много грехове имат турците............към сирийци, българи, арменци, гърци и т.н..................много отрицателна карма се е събрала и очаквам скоро господ Бог да си свърши работата и да прати едно голямо земетресение на Истанбул и Анкара, за да не може турците да вършат подлите си гадни дела в съседните страни!!!

fallback