32

До дрисльо 40

преди 2 години

България не е част от Турската империя, а от Римската. Виж старите карти, пише Тракия. Тя е съществувала много преди турците. Сещаш ли се.

31

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

Турция е агресор в Сирия..............факт..............освен това лудия Ердоган изнудва целия ЕС да му дават милиони за да спира бежанците...........затова западните политици си затварят очите за престъпленията на Ердоган и компания!!

30

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 2 години

Турция подкрепя Ислямска държава и терористите в Сирия и подкопава законната власт на президента Асад...............много грехове имат турците............към сирийци, българи, арменци, гърци и т.н..................много отрицателна карма се е събрала и очаквам скоро господ Бог да си свърши работата и да прати едно голямо земетресение на Истанбул и Анкара, за да не може турците да вършат подлите си гадни дела в съседните страни!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Просията ако не се изтегли, ще получи ракети-прехващачи на брега на Днипро.

28

Турция

преди 2 години

...........държава - агресор ...........която вкара незаконно аскера си в Сирия..........тръгнали да дават акъл...............хаха............голям смях.............акъл от лудия султан - ислямист Ердоган и верните му грозни кучета-министри, като тоя на снимката!!!

27

Ердоган

преди 2 години

............лудия султан е агресор в Сирия...............но ще бъде наказан от армията на Асад и от кюрдите...........за щастие на нас-нормалните хора по света лудия мустакат Ердоган е много болен .........от диабет и рак.............и скоро ще пукне..........ще се пресели при Аллах!!! Амин!!!

26

да се знае

преди 2 години

Турция е агресор в Сирия............турския аскер е незаконно в Сирия .............но турците ще бъдат наказани.............от Армията на Асад , от кюрдите и от Бог(Аллах) .............Бог(за мюсюлманите - Аллах) също не обича да умират невинни деца и жени в Сирия.........заради гадния турски башибузук!!!

25

Къванч Татлъ

преди 2 години

Обичам Русия и особено Саша от Петербург.

24

Турчин

преди 2 години

Дебнат русофилите хаха А така,слагайте минуси хаха белким ви олекне *** хаха

23

Турчин

преди 2 години

Нямало да преговаря путин, ама Ердоган това чака и хоп освободил и Крим, и Донбас и пу,ито ще яде махорката

22

Анонимен

преди 2 години

Може да има примирие но то ще е временно. Запада ще ги въоръжи и ще ги насъска да нападнат те. Фашизма мирен не стои.

21

Анонимен

преди 2 години

Мнението на професора не мога да го разбера понеже не ми се отваря, макар че не очаквам кой знае какво. Там е имало смазваща пропаганда която е заблудила много хора особено българите са податливи на пропаганда. Така че като не се отваря...

20

Анонимен

преди 2 години

Троловете много им смешно. Смешен плач. Вие сте едни жалки лигльовци. По долни твари няма на света от троловете. Повдига ми се от тях.

19

Хаха

преди 2 години

Крав пикаят ората на Путин лудий хаха Реджеба ши го извади и слага на Путин хаха да видим путин ше е согласен ли на преговори, или Ердоган да му покаже малкиа ердо хаха

18

Анонимен

преди 2 години

Много бой ще яде аскера на Ердоган в Сирия...............от армията на Асад и от кюрдите...............агресор е Ердоган..........лудия султан и министрите му, верните му кучета!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Обаче Бай Дън не давал още да има мир. Понеже САЩ трябва да продават скъпо суровините си. И кой сега е бензиностанцията? :))))

16

Анонимен

преди 2 години

Турция е агресор в Сирия и Либия и трябва да бъде заклеймена от ООН и целия свят....................но западните политици лицемерно мълчат и си затварят очите пред тая турска агресия...........никой не казва кой дава право на диктатора Ердоган да вкарва аскера си в Сирия!!!!

15

????

преди 2 години

Докъде стигнахме............турските лицемери, които вкараха незаконно аскера си в Сирия да са посредници за мир м/у Русия и Украйна!!!

14

Не

преди 2 години

Украйна и Русия трябва да продължат да воюват. Поне 4 години трябва да има интензивна война.

13

Анонимен

преди 2 години

да