Снимка: БГНЕС
fallback

Британското военно разузнаване каза днес, че руските сили взимат на прицел населени райони в Украйна, но силата на съпротивата забавя руското настъпление, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Мащабът и силата на украинската съпротива продължават да изненадват Русия, посочи британското военно разузнаване в съобщение.

Oще по темата

Русия отговаря като взима на прицел населени райони на много места в Украйна, включително в Харков, Чернигов и Мариупол, отбелязва британското разузнаване.

Досега Русия е прибягвала до подобна тактика в Чечения през 1999 г. и в Сирия през 2016 г., използвайки въздушни и наземни боеприпаси.

Русия многократно отрече да взима на прицел райони с цивилни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

3

преди 2 години

за какви руски сили говорим?! От 12 дни се счупвате да ни информирате, че 50% от армията на руснаците е избита или пленена, а сега изведнъж руските сили се прицелвали....... Нека да изясним първо, остана ли способна армия или не остана

69

Засранец

преди 2 години

Лъжат като *** ***!!! Скоро един *** от техните лицемерно (или тъпо) задаваше въпроса, защо руснаците не използват пълномащабно авиацията си, така както биха направили краварите. Отговорът е *** - защота на руснаците им пука за живота на другите руснаци в Украйна, а няма как да отделят фашизоидите от тях.

68

Анонимен

преди 2 години

Кой свари англичаните, като жаби на бавен огън! Срам за короната, дето почнаха само пенсионери да я водят.

fallback