Снимка: БГНЕС
fallback

Животът на легендата на Украйна и Милан – Андрий Шевченко, се превърна в истински ужас в последните дни на войната с Русия.

Преди дни футболистът призова за мир от Лондон, но преди часове трогна света с признание, че войната е на метри от дома му, а майка му е под обстрел.

"Футболът вече не съществува за мен, защото животът на най-близките ми е в опасност. Тази нощ ме събуди майка ми, за да ми съобщи, че стрелят по нея. Тя живее в близост до летище, което е бомбардирано от руснаците.

Къщата й се тресе от взривовете, а се чуват и изстрели. Леля ми пък живее в мазе и от 4 дни и е под земята. Страхува се да излезе.

Думите не са достатъчни да опишат ситуацията. Нужна ни е помощ. Благодаря на всички, които ни подадоха ръка, но се нуждаем от още подкрепа. Всяка минута закъснение може да е фатална", заяви Шевченко пред медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Тошо

преди 2 години

Тази война е обречена, тя няма да помогне на никоя страна, на никой човек!Така не става, как става ли .... ами с думи прости, но те не са за прости хора!Войната не е изход, тя у вход.....без изход !

42

Бенефициент на грант

преди 2 години

Някак е по-либерално и демоктатияно да се живее в мазе, този модел е Луганск от 8 години, докато Украйна пуска касетъчни бомби там на лошите сепаратисти!

41

хас ду кайни алайне

преди 2 години

абе ако са идрусали външната й евро-тойлетна, бегай да зариваш шо че ти плъзнатглистицревляци и насекоми, и милата шъ завъди в двусефкътъ срамни ***. и като зайдеш дома на село ти записвай кои карат на водка, сельтка и русуше салатурише - и докладваш на органите. че да се отмълзеш на хироу угоркиноуъ

fallback