43

Тошо

преди 2 години

Тази война е обречена, тя няма да помогне на никоя страна, на никой човек!Така не става, как става ли .... ами с думи прости, но те не са за прости хора!Войната не е изход, тя у вход.....без изход !

42

Бенефициент на грант

преди 2 години

Някак е по-либерално и демоктатияно да се живее в мазе, този модел е Луганск от 8 години, докато Украйна пуска касетъчни бомби там на лошите сепаратисти!

41

хас ду кайни алайне

преди 2 години

абе ако са идрусали външната й евро-тойлетна, бегай да зариваш шо че ти плъзнатглистицревляци и насекоми, и милата шъ завъди в двусефкътъ срамни ***. и като зайдеш дома на село ти записвай кои карат на водка, сельтка и русуше салатурише - и докладваш на органите. че да се отмълзеш на хироу угоркиноуъ

40

Анонимен

преди 2 години

Нали ви мобилизира вожда, защо си в Лондон, а не защитаваш близките си. Тов си е ваша идея.

39

БАИ ШИЛЕ

преди 2 години

СТРЕЛЯТ ТВОИТЕ ФАШИСКИ ПРИЯТЕЛИ

38

Ефтурнашийникоооо

преди 2 години

Абе толко днешни граждани на Украина днес живеят и работят в разните държави като велики спортисти, музиканти, артистки, научни работници, дисертационни студенти, доценти, асистенти, професори дори има дето се занимат с тва онова и не се хванат дружно за ръце в едно с по 5, 6 техни колеги, любовници, съседи, или кой знае какви и да се прехвърлят в окопите където украинската кръв изтича и със собствени сили, пушки и патрони давайки пример че могат да загинат дори в безмисленна стрелба един в друг

37

Анонимен

преди 2 години

Шева ,уважавам те но това е война.Или аз тебе или ти мене.

36

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали за тоя Донбас, дето бл*довете от 20 години ги прилапаха заради въглищата. Пълен смях.

35

4

преди 2 години

А когато стреляха 8 години по Донбас защо мълчахте?Оттам тръгна войната !

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Нарамвай пушката и отивай да защитаваш майка си.Мен това не ме касае,защото не съм нападнат аз.Това си е ваша война,управяйте се!

33

ПроСоТо

преди 2 години

Аз не одобрявам инвазията в Украйна,но все пак разбирам защо руснаците я предприеха...Иначе:.Знаете ли какво казва Суворов?..-"Щика е юнак,а куршумът-глупааак"..Защото със щика се изправяш лице в лице и ВИЖДАШ кой е насреща ти,но ако те настигне куршум просто няма да знаеш КОЙ ГО Е ИЗСТРЕЛЯЛ и от къде е дошъл...Който може,нека помисли по въпроса....Който не може,да си избере една от страните и да вика с/у другата !

32

Анонимен

преди 2 години

Да го бяхте питали какво му е извинението да продължава да стои в Лондон.

31

Анонимен

преди 2 години

Дано разрешат на Чепшенко и Зайченко да осъществят еднополов брак помежду си

30

Анонимен

преди 2 години

Зад компютър е много лесно да защитаваш Украйна и да нападаш Путин. В България е пълно с подобни смели мъже дървени философи.

29

Анонимен

преди 2 години

Този за 5 дена си подкопа имиджа граден 20 години.

28

Този

преди 2 години

украински предател какво се изказва от Лондон. Всеки може така. Хубав е живота на хранилка, нали? И да иде в Украйна какво че стане. Ще го снимат с униформа и калашник пред частния му самолет като Усик и че се покрие. Това естествено няма да спре смъртите на обикновенни украинци. Всички предатели на родината, най-накрая плащат. Това и нашите предатели също да го знаят. Няма къде да се скриете .

27

Анонимен

преди 2 години

Връщай се обратно да ги защитаваш бе, какво ревеш от Лондон?

26

Анонимен

преди 2 години

Русофили - предатели на България! Под съд!

25

Анонимен

преди 2 години

В Русия са регистрирани 53 нео-нацистки и про-фашистки организации и групи - със съответните символи. Путин е редно да денацифицира първо русия!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя забрави как 8 години пак в Украйна други хора спяха по мазетата си докато дрогираните нацита се забавляваха да обстрелват със снаряди жилищни квартали на ЛНР и ДНР. Иначе, също дълго време беше на руска хранилка в Челси, където нищо не показа като игра.