Снимка: БГНЕС
fallback

Кремъл защити новото законодателство, според което хората могат да бъдат осъдени на до 15 години затвор за публикуване на "фалшиви новини" за руските военни, заявявайки, че страната е изправена пред "информационна война".

„Законът беше спешно необходим заради небивалата дори не кампания, а информационна война, която беше отприщена срещу страната ни“, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той подчерта, че „суровият“ закон бе наложителен заради създалите се обстоятелства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 2 години

Вие пуснете пак фейк за три лева бензина, та да видим дали и Кирчо няма да приеме закон за фейка и да ви опандизи.

119

Анонимен

преди 2 години

И още нещо... гледам послед оте дни западните *** се активирали яко. Недейте така, по-полека, пазете си здравето, че гледам каква пяна излиза от устата ви. Или май една част от вас са младежката организация на ГЕРБ :)

118

Анонимен

преди 2 години

Наистина много фейкове даваха по руските телевизии и то излъчени от западни телевизии. Най-фрапиращият фейк бе една сцена от играта Арма 3, която всъщност е ползвана и сега за Украйна и преди в Сирия. Други фейк новини са танкови колони, разрушени с логото Z. Оказва се, че това са наистина разрушени танкове, но през 2014 година. Лепнато им е едно Z с фотошоп. Точно за такива фейкове става дума, а не каквато е западната пропаганда, че видиш ли, не може да говориш нищо различно.

fallback