Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руският петролен гигант „Лукойл“ призова за незабавно спиране на боевете в Украйна и така стана една от първите големи местни фирми, обявили се против нахлуването на Русия в страната, предаде БНР.

Oще по темата
Компанията изрази своята загриженост от продължаващите трагични събития в Украйна и дълбоко съчувства на всички засегнати в тази трагедия, пише в изявление на „Лукойл“, в което се настоява за решаване на конфликта чрез дипломатически средства.

От компанията увериха, че ще продължат усилията си да „осигурява надеждни енергийни доставки на потребителите по целия свят“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Put in

преди 2 години

Бързо в затвора 15г. !

55

Никой

преди 2 години

Моля всички разумни хора да не зареждат от бензиностанции на Лукойл. Да знам,че рафинерията е тяхна. Знам,че монопола е техен. Знам,че почти всички бензиностанции ползват тяхно гориво и все пак трябва да има някаква съпротива от нас гражданите,някаква съпричастност към украинския народ. Виждам,че българските Разумни хора не протестират в защита на Украйна,студено им е. Да ,но на знамето на участниците в Априлското въстание пише " СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ" те будали ли са ? Не пише хляб и свобода .

54

КОТЮ

преди 2 години

Бах маа му! Нахлуваш в НЕЧИЯ ДЪРЖАВА СЪС САМОЛЕТИ ТАНКОВЕ И ОРЪДИЯ ,ВЗРИВЯВАШ ГРАДОВЕ И СЕЛА ,ИЗБИВАШ ДЕЦА И ДА КАЖЕШ ЧЕ НЕ Е С ЛОШИ НАМЕРЕНИЯ? Бах маа му!

fallback