Снимка: БГНЕС
fallback

Седмица след като 27 души загубиха живота си в самолетна катастрофа край Камчатка, друг пътнически самолет изчезна в Русия.

Радарите са загубили връзка с него в Сибир, близо до град Томск.

На борда на машината е имало 17 души.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Подозирам, че криеш, че всъщност си оберщурмбандгрупенфюрер! Фашага, ама от истинските! Това самолетче е бижу, използват го на къси разстояния в области с лоша пътна инфраструктура. Изключително надеждно и здраво. Произвеждано е В УКРАЙНА ПО СЪВЕТСКО ВРЕМЕ.Там Боинги и Еърбаси не кацат!Сравнението ти е гглупаво. Хасст ду ферщанден, Шайссе? Най-големият пътнически самолет Еърбас А-380среща летището с колесар, ПРОИЗВЕДЕН В РУСИЯ от титан и Ti-сплави.Три развити страни нямат технологиите и материа

19

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Руският гражданский аерофлот е снаряден САМО със самолети Боинг и Еърбъс. Няма нормален руснак да желае да яхне самолет от времето на Флинстоун, освен ако преди купуване на билета не е бил отровен от самагонь или има психически отклонения по рождение. Отзивите на руснаците летяли и летящи, с Боинг е документиран чрез хиляди оригинала в ютууб.

18

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Белорусияр, Камбоджа, Северна Корея, Конго, Куба, Мали, Монголия, Русия, Сирия, Узбекистан, Украина са държавите използвали АН-24. Фактите около изчезванията им са надлежно прикрити. Научавахме за подобни инциденти от уста на уста и от роднини на загиналите пасажери. Да сравняваш комфорта на АН с Боинг и да предпочиташ АН пред Боинг, е все едно да си шофирал Шеви и Москвич и да продължаваш да се кефиш на возията на Москвича. Това не е ирония, а идеологически фанатизъм.

fallback