Снимка: БГНЕС
fallback

Русия е готова да обсъди със Северноатлантическия алианс въпроси за деескалация и предотвратяване на инциденти, но без участието на военни експерти този диалог няма смисъл. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова в своя канал Телеграм, коментирайки изявлението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че Руската федерация не е отговорила на предложението за провеждане на среща.

Oще по темата
"Русия не се оттегля от диалога с НАТО и е готова за реално обсъждане на въпросите за деескалация и предотвратяване на инциденти. Но без участието на военни експерти преговорите по тези теми практически нямат смисъл. И г-н Столтенберг е наясно с това", посочи Захарова, цитирана от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

ВАГИНИР

преди 2 години

До Krom31 по бедни години кремълските (петолъчка,петолъчка,петолъчка)безуспешно се мъчат да направят нещо като нави... германците и построиха край Ленинград огромен научноиследователски център обзаведен от Сименс,за да могат да делат тояги аборигените руски...

18

Krom

преди 2 години

До Анонимен - 27 - добави и несбъдналите се руски "СТЕЛТ" -ове. Както казах, опасни са за съседите им които не са в НАТО.

17

Анонимен

преди 2 години

Тинейджъри и Илитерати коментират международната политика във форума??? Нивото ви на Интелект е като температурата във Фризера!!!! Колко от вас могат да изброят последствията при евентуална, глобална Термоядрена война??? Или може би вие живеете на Марс и това не ви засяга лично???

fallback