19

ВАГИНИР

преди 2 години

До Krom31 по бедни години кремълските (петолъчка,петолъчка,петолъчка)безуспешно се мъчат да направят нещо като нави... германците и построиха край Ленинград огромен научноиследователски център обзаведен от Сименс,за да могат да делат тояги аборигените руски...

18

Krom

преди 2 години

До Анонимен - 27 - добави и несбъдналите се руски "СТЕЛТ" -ове. Както казах, опасни са за съседите им които не са в НАТО.

17

Анонимен

преди 2 години

Тинейджъри и Илитерати коментират международната политика във форума??? Нивото ви на Интелект е като температурата във Фризера!!!! Колко от вас могат да изброят последствията при евентуална, глобална Термоядрена война??? Или може би вие живеете на Марс и това не ви засяга лично???

16

До 22

преди 2 години

Май лъва е чиста хитра Лиса и рано или късно ще си го получи по заслуги.

15

Антонио Ресио

преди 2 години

САЩ удря Русия. Русия отвръща. Северна Корея не чака и секунда и удря Япония. Индия и Англия се намесват, но Китай и Пакистан удрят Индия и Англия. Турция и ЕС са в шаш. Франция обявява неутралитет. Южна америка не я броим. Хвърчат ракети като на испанска доматина. Абе вие нормални ли сте изобщо?

14

Кво?

преди 2 години

Кой точно е НАТО? Че нещо не съм много в час. Германците ли? Че още им държи влага. Турците ли? Че пък при тях палачинката е обърната. България или Румъния ще скочи на Русия?! За Унгария и Орбан изобщо не споменавам. Франсетата ще се затаят - то им е потомствено. Кой точно е НАТО? Япония ли? Че северна Корея само това чака. Ми то едни САЩ и Англия останаха. А да, аха Австралия е подскочила и ЮАР май има какво да покаже. Поляците са аут за три дни. Стига глупости.

13

Хайде, хайде

преди 2 години

Напълно естествено, че без военни няма как да се случат нещата. Инциденти ще си има, ще си се пуцат тук-там по чужди територии, но до пълномащабна война няма как да се стигне. Няма никакъв смисъл при наличието на стратегическа сила. Пък стратегическите сили стават все повече. Едни износители на плодове /северна Корея/ вече са в списъка, че не смеят да ги докоснат.

12

Нема що!

преди 2 години

Крепостните няма за какво да си говорят с НАТО, защото НАТО не е космическа сила и няма да участва в предстоящата космическа война. Мужиците трябва да преговарят единствено с Пентагона, защото неговата космическа флотилия /USSF/ е тази, която ще нанесе удари от космоса по алкашите. То какви ли преговори могат да водят мужиците като техният военен бюджет за тази година е 48 милиарда долара, а Пентагонът има бюджет 780 милиарда долара, от които 13,5 милиарда са само за USSF...

11

Патриот

преди 2 години

Естествено че е.НАТО да не е Украйна! Крепостните много внимават в картинката, че а са се ударили с НАТО, а после ще гледаме парада на победата на НАТО на Красная плосчад!!!:)))

10

Krom

преди 2 години

До Анонимен 8 - как се "на.ака"? Като "братушките" в Афганистан или в Първата Чеченска война? Или? От НАТО в Сирия присъстваше основно Америка. Да ти припомня, че Америка преследваше свои си цели.

9

Krom

преди 2 години

До Анонимен 8 - офффф, дори и да ти отговарям е досадно. Първата НАТО-вска държава до тях е Турция. Колко пъти я победиха в последните години? Какво точно "биха" в Сирия? Освен дето помагаха на Асад да мачка собствения си народ? Евреите си нанасяха удари както им кефне, под изразителното мълчание на Велика Русия. И въобще, що ли се занимавам с теб?

8

Анонимен

преди 2 години

Да де Мара говори от името на Путин

7

ихаа

преди 2 години

Много им знаят устите на Руснаците, като им ги затворят скоро ще видим кой кого...

6

Анонимен

преди 2 години

нато са му преброени дните

5

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийските държави, те също са много притеснени, защото вече са им сърбали попарата. Познавам една естонка, с такава омраза говори за окупацията от руснаците, когато са ги натикали в СССР. Също както ние сме били част от Османската империя.

4

Krom

преди 2 години

О, заформил се "форум на русофила"? Интересно, може би НАТО е притеснено от анимационната мощ на Русия? Да не забравяме, че в НАТО членуват поне три ядрени държави. Не виждам НАТО особено притеснено. Русия е опасна за съседите си които не могат да противостоят - Украйна, Грузия. За НАТО няма достатъчно сили и е съвсем наясно с това. Другото са мокрите сънища на русофилите.

3

грбф

преди 2 години

Струва ми се, че в последно време тая е увеличила приема на алкохол....

2

Крокодил

преди 2 години

Ако някой иска снимки на Захарова от миналото й като стритизьорка, да ми пише на лични. Снимките се намират и в мрежата, но трудно, трябва да се разтърси човек.

1

Анонимен

преди 2 години

Русия е силна и самодостатъчна, и няма нужда от диалог с НАТО или който и да е. Ако НАТО иска диалог с Русия, трябва да приеме предварителните и условия.