Снимка: БГНЕС
fallback

От няколко месеца Алексей Навални излежава присъда в затвора във Владимирска област по така нареченото "дело Ив Роше". 44-годишният опозиционер не контактува с почитателите в социалните мрежи, но общува с близки "по старомоден начин" - изпраща писма и телеграми.

44-годишната съпруга на политика Юлия Навални показа последната телеграма от съпруга си, която той й изпрати в отговор на нейна телеграма. "Става скучно", пише опозиционерът и иска съвет какви мустаци да си пусне, съобщи онлайн изданието "Сплетник".

В телеграмата си опозиционерът се обръща по обичайния си начин - с ирония и хумор, предава БГНЕС. Очевидно, Навални продължава да поддържа добро настроение и позитивно отношение, независимо от всичко:

"Мисля да си пусна мустаци. Моля, посъветвай какви: като на "Бисти Бойс" от видеото "Саботаж" или като пичовете от групата "Сябри". Не предлагай малки и квадратни. Няма да ме устроят. Обичам те", гласеше текстът, който Юлия разпространи. Идеята обаче не й хареса, защото лаконичният й отговор бе следният: "Да не си посмял!"

Юлия вече успя да види съпруга си на свиждане, която нарече най-доброто в живота си.
В затвора Алексей Навални обяви 23-дневна гладна стачка. Здравословното състояние на политика се влоши значително, но му беше отказана медицинска помощ. След голям обществен отклик Алексей успя да постигне целта си - позволено бе да го прогледат лекари, на които напълно се доверява, както самият той каза. Сега опозиционерът продължава да се възстановява и върви към поправяне.

Очаква се Алексей Навални да бъде освободен през лятото на 2023 година. Той обаче заяви, че е станал подсъдим по ново наказателно дело - обвинен е в обида на съдия, създаване на организация с нестопанска цел и присвояване на средства. Коментарът му пак бе в неговия остроумен и ироничен стил:

"Моят мощен престъпен синдикат се разраства. Извършвам все повече престъпления. Все повече разследващи са заети с мен, а не с такива глупости като убийства, грабежи и отвличания. Смятахме, че заради тях са ни необходими Главното следствено управление и неговите "следователи по особено важни дела. Като цяло съм гений и кукловод на подземния свят. Професор Навариарти", написа Алексей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

анонимен

преди 2 години

За мустаците - забрави! Епилирай се!

39

Боневa

преди 2 години

До Анонимен И аз съм на същото мнение!Не е подходящ за опозиционер Навални, но голямо шоу направи.То и Слави Трифонов така. Изглажда такива фигури,имат своето въздействие,защото падна нивото. Сега масите с влогери и телевизионери на шоупрограми , прекарват голяма част от свободното си време.Не четат книги както преди, не ходят на кинотеатри, затова както беше наврумето интелигенцията да въздейства през студената война ,водехая със финес.А сега като на маймунки с банани,телевизионери и влогери.

38

дедо Ташунко

преди 2 години

да си пусне мустаци като мистър Лукашенко

fallback