40

анонимен

преди 2 години

За мустаците - забрави! Епилирай се!

39

Боневa

преди 2 години

До Анонимен И аз съм на същото мнение!Не е подходящ за опозиционер Навални, но голямо шоу направи.То и Слави Трифонов така. Изглажда такива фигури,имат своето въздействие,защото падна нивото. Сега масите с влогери и телевизионери на шоупрограми , прекарват голяма част от свободното си време.Не четат книги както преди, не ходят на кинотеатри, затова както беше наврумето интелигенцията да въздейства през студената война ,водехая със финес.А сега като на маймунки с банани,телевизионери и влогери.

38

дедо Ташунко

преди 2 години

да си пусне мустаци като мистър Лукашенко

37

4epa

преди 2 години

ТАКА СЕ СТАВА ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ - МАЛКИЯ МУНК ВЕ4Е ОСТАРЯВА !!!!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 2 години

По некое време ще ни информирате ли, примерно и за срамната прическа която си е направил от скука?

35

Успокоен

преди 2 години

Ох значи Навални е ходил на тоалетна! Как се бях притеснил!

34

Извод

преди 2 години

Щом скучае - да му намерят работа! Може да стане човек по някое време! Като всички знаем трудъдт е направил хората! (от това дето не дават да се напише обикновено - м аймуната)

33

11

преди 2 години

Аве по-добре е да не си пуска - на жените не им приличат мустаци.

32

ПроСоТо

преди 2 години

А!!!!...Ама какво стана бре?..-Нали уж беше толкова "болен",че едва ли не пред умирачка,па сега.."Скучно ми е!"..?!?!...Па и нема ли барем единманаф в панделата да го "поотпуска" от време на време?....Един ден в Рашата ще основат ЦИРК,наречен "НАВАЛНИ"..."Цирк Навални"...Насам,народе,насам!..В програмата:-"Материализиране на духове и раздаване на слонове ".../надявам се да има поне един,който се сеща кого цитирах!../

31

SS

преди 2 години

и брада да пусне, пак затворниците там ще го 'уважават'... всеки ден, всеки час

30

Анонимен

преди 2 години

Стига да спазва стриктно затворническата дисциплина, още три години скука и е свободен и реабилитиран човек! Браво! Так держат!

29

Читател

преди 2 години

Този елемент,е едно некадърие което сънува,че може в мирно време да се превърне в герой.Аланкоолу,защо преди седмица ,не се пренесе в държавата Израел,озовавайки се на първата линия на бойните действия,ако искаш да се впишеш в главите на обикновените хора като герой!?Не се прави на умряла лисица,никой не те има за фактор,най малко американците от където очакваш внимание.

28

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен позьор! Ако това е лицето на руската опозиция, Путин ще властва до края на живота си.

27

Анонимен

преди 2 години

До Saki-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Поредна проява на copocoидна неинформираност. Путин е в Сочи и преговорите му с Лукашенко приключиха успешно.

26

Анонимен

преди 2 години

Тоя с тези изказвания си нулира шансовете за предсрочно освобождаване. Скучно му било, мустачки ли да си пуснел... после ще реве що не са му изменили мярката в по-лека...

25

Анонимен

преди 2 години

В затвора здравословното състояние на берлинския пациент се влоши значително и той за кой ли път се оказа на смъртно легло. Световните медии съболезнователно виеха и плачеха. Но дойде сакралната дата 21.04. Състоя се обръщението на Путин към парламентаристите, състоя се поредният провален опит за общоруски протести и майдан. Берлимският пациент разбра, че 23-дневната гладна стачка се е оказала напълно безполезна и заскуча в затвора.

24

Ужасен Концлагер

преди 2 години

Какъв кОшмр за съветцкия опозиционер Навални. Жестоко мразения от диктатора Путеен "борец за свобода" и хвърлен несправедливо в ужасяващ концлагер на смъртта за да УМРЕ там в жестоки мъки ........ УМИРА ОТ СКУКА . Лежал си на нара по цял ден , ако искал ядял, ако искал не хапвал нищо за да "държи в напрежение" мъчителите си , викал си адвоката ... искал си личния лекар ... ПУСКАЛ СИ МУСТАЧКИ и сега организирал допитване в интернет и сред семейството какви мустачки според тях ще му подхождат..

23

Анонимен

преди 2 години

Скучно било, ще свикне. Пуснал си мустаци, ще си обръсне други частни и ще разнообрази.

22

Анонимен

преди 2 години

Га завлачехте 200 бона от френската компания с брат ти не скучахте, а?

21

Анонимен

преди 2 години

Навални не е Прометей, нито Путин - Зевс. Но все пак, древният смисъл на трагедията е да ни покаже, че не може така с рогата напред, нито жестоката разправа е от полза. Тези, които знаят малко за Прометей биха казали, че е герой, но други биха открили много поезно и излишно у двамата, като в края надлелява първото.