Снимка: БГНЕС
fallback
Президентите на Съединените щати и Русия - Джо Байдън и Владимир Путин най-вероятно ще се срещнат за пръв път в Швейцария, предаде в понеделник "Комерсант", цитиран от БНР.
 
Според източниците от руското правителство, точната дата и местоположението ще бъдат договорени по време на срещата на американския държавен секретар Антъни Блинкън и руския външен министър Сергей Лавров. Тя ще се проведе в Исландия на 19 и 20 май.
 
По-рано този месец Байдън заяви, че се надява планирането на срещата да се осъществи по време на неговата визита в Европа през юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ББ

преди 2 години

До Анонимен"глупавите" проспериращи американци работещи за просперитета на децата си,пращащи децата си да умират за да ви носят Свобода ,*** като теб мечтаят децата им да живеят и работят в САЩ...болни,зависими,ни убеждават че,Рая бил лошо място за живеене!Сибир бил...ама клечат пред посолствата на САЩ за визи!чакат 6 Американски да въздаде Справедливост и защити животите на децата ви...извадете си главите от задн.ците...или бог да ви е на помощ...Бог да пази САЩ!

25

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

24

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

fallback