Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Амнести Интернешънъл" обвини Русия, че бавно убива Алексей Навални.

В доклад на неправителствената организация се посочва, че опозиционерът е принуден да излежава присъдата си в лоши условия, а също и че е подложен на мъчения в затвора, предаде БНТ.

Oще по темата
Според "Амнести" умишлено се прикриват подробности за състоянието на Навални. 44-годишният критик на Кремъл съобщи, че има температура и дихателни проблеми.

В момента той е настанен в болница, но не се съобщава каква е диагнозата му. Вчера личният му лекар не беше допуснат до затвора, а по-късно беше задържан от полицията.

Арестувани са и други сподвижници на Алексей Навални.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 3 години

Гледайте филма Мавританецът, четете едноименната книга и ще научите някои процедури (разрешени от Ръмсфелд) в Гуантанамо.

59

мишо бирочето

преди 3 години

тея ко реват? азерите не му ли мерят температурата на тоя мужик с кожените термометри по няколко пъти на ден. а и когато главата ти е натисната във възглавницата е нормално да имаш дихателни проблеми. виж демократичните бе бе це/та в америка щяха веднага да го излекуват. явно азерските цепове не са му по вкуса. путин трябва да го премести в затвора на епщайн да може чиляка да се гътне подобаващо. а американските прощикутки като ги употребят и ги зарязват. палците навални палците.

58

БПФ

преди 3 години

Да: клетият навални каза как са го мъчили - карали са го да прави физзарядка и да слуша националния химн !!! Амнести ги знаем какви гнъсни наглеци са - ама тоя няма ли някакво достойнство? Някакво мъжество, някаква чест? На същия режим, че и на по-тежък навремето бяхме в казармата - хем 18-19-годишни лапета - и не сме ревали като п..ки !!!

fallback