60

Анонимен

преди 3 години

Гледайте филма Мавританецът, четете едноименната книга и ще научите някои процедури (разрешени от Ръмсфелд) в Гуантанамо.

59

мишо бирочето

преди 3 години

тея ко реват? азерите не му ли мерят температурата на тоя мужик с кожените термометри по няколко пъти на ден. а и когато главата ти е натисната във възглавницата е нормално да имаш дихателни проблеми. виж демократичните бе бе це/та в америка щяха веднага да го излекуват. явно азерските цепове не са му по вкуса. путин трябва да го премести в затвора на епщайн да може чиляка да се гътне подобаващо. а американските прощикутки като ги употребят и ги зарязват. палците навални палците.

58

БПФ

преди 3 години

Да: клетият навални каза как са го мъчили - карали са го да прави физзарядка и да слуша националния химн !!! Амнести ги знаем какви гнъсни наглеци са - ама тоя няма ли някакво достойнство? Някакво мъжество, някаква чест? На същия режим, че и на по-тежък навремето бяхме в казармата - хем 18-19-годишни лапета - и не сме ревали като п..ки !!!

57

Ляв+

преди 3 години

А англосаксите какво правят с Асандж ?

56

Анонимен

преди 3 години

че е бавно бавно е ама в колонията има 200-300 затворници? все пак са болшинство и всеки иска да се проба с кого ще кандиса бавно убивания да прекара купром-монат.И освен това с това се дава право на немските данакоплатци да разберат че за Навалний те, немците, са плащали разходите за Навал и семейството му. Това като благодарство че руснаците са ги освободили от нацизма ли бе, майна?

55

Анонимен

преди 3 години

*** прави са хората. данните за здрвето на наваленуй се крият защото са го оставили да лъже.кой изобщо от Запада ще подмине харчлъците на Навлеуйнй срещу които на демонстрации срещу Кремъл излизат повече журналисти от колкото демонстранти, майна?

54

Анонимен

преди 3 години

Стига бе!*** е неубивам - пие новичок вместо коктел по самолетите!какво може да му се случи?

53

Източника

преди 3 години

"Амнести Интернешънъл" ако ви каже 'добър ден!'- веднага погледнете къде е слънцето!Такива са едни 'достоверни'.

52

Амнести

преди 3 години

...бавно убива Навални..Това е много лошо! Трябва убива спешно!

51

Анонимен

преди 3 години

По-едностранчива, фактологически непълна и поръчкова статия скоро не ми беше попадала. Конграчулейшънс на такива труженици и труженички на полето на дезинформацията. Грантово-командировъчно-хотелската журналистика у нас процъфтява.

50

komitata

преди 3 години

Навални не е никакъв и стига сте си пълнели новините с тоя -има ли ковид ,сърби ли го ама и фейзбук си цъкал у килията

49

Анонимен

преди 3 години

по-интересно е дали си е признал че служи на нашето чуждестранно военно разузнаване и лично на онзи дето изпратил на мъжкия си лебовник снимка с умито тяло без потник или сутиен, боенни килоти или цепещианаламу бекини както и зелени чорапи до глезените, обеци, гердан и гривни както и пърсинги нацецките, майна филибето.

48

НПОта+Грантове+Медии

преди 3 години

Обяснение: Амнести иска Навални да излежава присъда като Джефри Епстийн в САЩ първия път с удобства, ежеседмични пътувания със самолет до частния му остров и срещи с малолетни и американски политици. Но Амнести не се интересува как Епстийн умря въпреки денонощната охрана в американски затвор преди втората му присъда. Амнести не се интересува защо полицаите в САЩ могат да лъжат арестуваните, че имат доказателства и свидетели срещу тях и да ги тормозят психически до подписване на самопризнания.

47

Анонимен

преди 3 години

съчувствие за Мр Нава.ако предпочита по-бързата процедура да си среже със сел-ския телефон вените на китките или артерия некоя, ама собственна, на гушката дето го хапят закачливо га га бодътнахуя

46

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа, стига ни занимавахте с глупости! И какво като го убият? Ще ми накривят шапката. Ако е искал да не го бият, да си беше налягал парцалите.

45

Кармен Младенова

преди 3 години

Ами да го пуснат (ако го поискат де) на Запад да си го лекуват и дундуркат...

44

Анонимен

преди 3 години

Чекистите ще го унищожат!За тях той си е проблем!

43

Анонимен

преди 3 години

Както Северна Корея 2, така и ейните слуги в България са ясни, тъй че освен да им се заяви, че за останалите е ясно какво представляват няма какво друго да се коментира.

42

върховенство на зако

преди 3 години

Навални е затворник, с ограничени права, каквито са всички затворници по света. За това са такива. И получава същото, какво всеки друг затворник. Осъден е за финансови престъпления и измама на френски гражданин. За което Амнеси интернешънъл, не споменава. Очевидно изискването на Амнести е, руската държава да започне да нарушава законите си, за да угоди на желанията на Навални и на западните началници.

41

Гост

преди 3 години

Този въпреки реверансите на руската държава продължава с наглостта си. При цялата му привилегированост, той продължава да провокира правосъдната и правоохранителната система. Целта - да се изкара жертва. Дадоха му ВТОРА условна присъда против всякаква логика, а той си нарушаваше десетки пъти пробацията и не се явяваше на срещи със служителите на закона. Междувременно си правеше усмихнати селфита ... С огромно нежелание го вкараха в затвора, защото вече нямаше накъде да се правят изключения.