Снимка: БГНЕС
fallback

Капитан на италианските ВМС е арестуван по обвинения в шпионаж, след като предал "поверителни документи" на руски военен служител срещу пари, съобщи полицията в сряда, цитирана от БГНЕС.

Италианецът, офицер от среден ранг, изпълняващ ролята на капитан на фрегата, е бил хванат след "нелегална среща" с руснака късно вторник в Рим, се казва в полицейско изявление.

Министерството на външните работи на Италия е привикало руския посланик след ареста.

Сергей Разов бе призован да се срещне с висш служител на министерството в сряда сутринта "по инструкции на външния министър Луиджи Ди Майо", се казва в изявление на министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Striker

преди 3 години

Яко клатене на мужикистански *** става по целия свят, включително и в България, хахха! Гот! Бий, бий мужика по главата, бий!

102

SOS

преди 3 години

Пълна изолация за мужиците от цивилизования свят.

101

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе , ония у Италия се продават за пари ..ДОКАТО НАШИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И ДОНОСНИЦИ ПО ДУША ,БЕ...ха,ха,хааааааааа...Там е разликата!ЩОМ 4-ЧАСА СЛЕД "ОБЩОТО СЪБРАНИЕ В ОБОРИЩЕ", ПЛОВДИВСКИЯ ВАЛИЯ Е ЗНАЕЛ ЗА ЧАСА И ДАТАТА НА ВЪСТАНИЕТО ....ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СПОРИМ..ХА,ХА,ХААААААААОния предатели-русофили от МО , са еволюирали!И те са се продавали на Русия за пари!

fallback