Снимка: БГНЕС
fallback

Обвиненията на критика на Кремъл Алексей Навални към президента на Русия Владимир Путин са необосновани и недопустими, а също абсолютно оскърбителни и неприемливи. Това заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков по повод твърденията на Навални, че Путин е отговорен за отравянето му, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Oще по темата

Песков каза още, че разполага с информация, че западните спецслужби и в честност ЦРУ работят с Навални. По думите му това сътрудничество между западните служби и руския опозиционер се констатира "не за първи път и не за първи път те му дават разни инструкции".

По-рано председателят на Държавната дума Вячеслав Володин обвини Алексей Навални, че работи със спецслужбите и властите в западни държави и действа в техен интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Диана

преди 3 години

Смешна е тази война в медиите! Нека Навални докаже, че Путин е виновен...Мен ми се струва абсурдно Путин да се занимава с него от висотата на своя пост...А Путин може да го осъди за лъжа и обида на държаве глава след такива изявления!...Явно на Навални е по-важно да свали Путин на всяка цена, отколкото да се бори за властта...Това е много грозно! Човек трябва да се бори за истината! И...Кой ще застане на мястото на Путин ако той сега си отиде? - може би някой още по-неподходящ?!

51

Как така?

преди 3 години

Значи, хем му казват на Навални, че е руски гражданин и като такъв е добре дошъл обратно в Русия, хем след това го обвиняват в шпионаж в полза на ЦРУ?Е, това какво означава? Ела, че ни трябваш, за да не дойдем ние при тебе да довършим това, което не успяхме?

50

Анонимен

преди 3 години

Путин е служител на заплата,както всеки един президент.Шом е Президент,значи някой го е харесал за такъв и го е сложил за президент.Както каза и Нашият: абе дойдоха от БСП и ми предложиха кандидатура за Президент,но аз веднага отказах защото съм военен и не съм и помислял да бъда Президент.После дойдоха втори път едни други,и ми предложиха и аз станах Президент.Та така драги ми мишлета.

fallback