52

Диана

преди 3 години

Смешна е тази война в медиите! Нека Навални докаже, че Путин е виновен...Мен ми се струва абсурдно Путин да се занимава с него от висотата на своя пост...А Путин може да го осъди за лъжа и обида на държаве глава след такива изявления!...Явно на Навални е по-важно да свали Путин на всяка цена, отколкото да се бори за властта...Това е много грозно! Човек трябва да се бори за истината! И...Кой ще застане на мястото на Путин ако той сега си отиде? - може би някой още по-неподходящ?!

51

Как така?

преди 3 години

Значи, хем му казват на Навални, че е руски гражданин и като такъв е добре дошъл обратно в Русия, хем след това го обвиняват в шпионаж в полза на ЦРУ?Е, това какво означава? Ела, че ни трябваш, за да не дойдем ние при тебе да довършим това, което не успяхме?

50

Анонимен

преди 3 години

Путин е служител на заплата,както всеки един президент.Шом е Президент,значи някой го е харесал за такъв и го е сложил за президент.Както каза и Нашият: абе дойдоха от БСП и ми предложиха кандидатура за Президент,но аз веднага отказах защото съм военен и не съм и помислял да бъда Президент.После дойдоха втори път едни други,и ми предложиха и аз станах Президент.Та така драги ми мишлета.

49

Сър Пичук

преди 3 години

Джуджето един ден ще гopи в aдa за постъпките си!

48

Българин

преди 3 години

Ако тая гнида Навални-П-ед-ерални искаха да я отровят или уб-ият отдавна щяха да го направят. Тоя *** са го отровили западняците с някоя отрова за мишки а след това като го докараха сега лепят ляви обвинения. ***=ота не знае че такива пионки сатанистите западняци използват както си искат във всички смисли на думата, така че когато им трябва мъртъв или болен той ще стане такъв. Продажник -кр-е-тен и предател - за такива ада е отворил обятията си...

47

Русофил+

преди 3 години

Навални не може да не чувства кой наистина го е отровил - сега е в ръцете им.....Непочтенно е, че Путин така лесно им го връчи да си го взимат. Все пак е руски гражданин...

46

Анонимен

преди 3 години

По-рано председателят на Държавната дума Вячеслав Володин обвини Алексей Навални, че работи със спецслужбите и властите в западни държави и действа в техен интерес.

45

реконтраадмирал

преди 3 години

Прочетете внимателно в Шпигел. Когато Навални бил в редакцията за интервюто, му предложили бутилка с минерална вода. Тогава един от охраняващите го полицаи, бръкнал в хладилника, и извадил от там, цитирам "една произволно избрана бутилка", което гениално мероприятие, намалило риска от повторно отравяне с бутилка с вода. Ами ако всички бутилки в хладилника, оставени там от Путин, бяха с отрова? Защо полицаят не е пил от всички възможни бутилки, за да се увери, че не са отровени?

44

Agent provocateur

преди 3 години

Въпросът е, защо Навални е бил лекуван в отделението по нефрология в Шарите, където се занимават с бъбречни заболявания, а не в токсикологията, където лекуват отровени пациенти? Защото в Шарите няма отделение по токсикология ли?

43

Анонимен

преди 3 години

Аз пък бях чул, че серийните убйци били в повечто случаи нобелови лауреати за мир и тем подобни...

42

Анонимен

преди 3 години

Ами да го осъдят Навални за клевета. За много голяма сума. И на обществено полезен труд. Да мете улиците на Москва, червения площад да мете. Заслужава го.

41

Анонимен

преди 3 години

Дошло е време за смяна на бензинджията на бензоколонката. Серийните убийци трябва да са в затвора, а не да управляват бензоколонки.

40

ПроСоТо

преди 3 години

ако аз бях на мястото на Путин, щях най-учтиво да поканя Дневални в Кремъл на среща.Бих го попитал:-"Госин Навални,твърдите,че аз съм Ви отровил.Имате ли доказателства?..Защото ако нямате,ще ви дам на съд за клевета"..

39

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, Боби, много си зле Нагорни Карабах е в Азербайджан и е международно призната територия на Азербайджан окупирана от Армения. Също както Крим е украински окупиран от Русия през 2014 година.

38

Анонимен

преди 3 години

До към 36Какво да ти кажа русофилче? Това че русофилите сте силно заблудени и неоринтирани в геополитиката прави излишно всякакво разумно дискутиране на каквито и да е теми които засягат тотема ви Русия.

37

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименРусофоби няма, путлераст! Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

36

Анонимен

преди 3 години

От агента Навални друга глупост не сме очаквали

35

към 36

преди 3 години

Буквално преди половин година Ердоган и Чавушоглу тропаха с юмрук по масата, когато навлязоха в Сирия и бяха готови да стигнат до Дамаск. И къде са сега? Сега са в Нагорни Карабах и пак тропат по масата с юмручета. Да тропаш по масата с юмручета по време на преговори е контрапродуктивно и показва твоята слабост и обреченост.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"Най-мощният производител на мляко в Европа се казва Щефан Дюрр....."Като ти чета глупостите се чудя какво още правиш в България, а не си заминал в Русия за да се реализираш като Щефан Дюрр.

33

Анонимен

преди 3 години

Ако го беше отровил ***, щеше да се оплаква на свети Петър