Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че решението на Европейския съюз да не признае Александър Лукашенко за президент на Беларус представлява косвено вмешателство във вътрешните работи на страната.

Той също така посочи, че Москва остава близък съюзник на Минск и че решението на блока няма да повлияе на тези двустранни отношения.

Oще по темата
Освен Брюксел, САЩ и редица други държавни също отказаха да признаят Лукашенко за легитимен президент на страната, след като по-рано тази седмица той положи клетва за шести пореден управленски мандат, припомня БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

До Калеко Алеко

преди 3 години

Ти си един уникален т.ъпак!!!

33

kireza

преди 3 години

ЕВРОПЕДЕКЮРИТЕ СА БЕСНИ,ЧЕ НЕ УСПЯХА В БЕЛАРУСИЯ...АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПУТИН ЩЯХ ДА ПУСНА НЯКОЛКО ОТ ХИПЕРЗВУКОВИТЕ РАКЕТИ И ЕС И САЩ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ГРЕШНАТА НИ ЗЕМЯ...НО НЕБЕСНАТА КАНЦЕЛАРИЯ НАБЛЮДАВА ЩЕ УНИЩОЖИ ТОВА ХОМОСЕКС СКОПИЩЕ ОТ СЕКСИНВАЛИДИ...20.12.2020

32

Христо Христов

преди 3 години

Интересувайки се от западното мнение, правителството на путин предава русия, и интересите на руския народ. Вместо да говори за партнери и приятелство, ако наистина защитаваше руските интереси, трябваше да вземе една тояга и млати по евроатлантическите тикви.

fallback