34

До Калеко Алеко

преди 3 години

Ти си един уникален т.ъпак!!!

33

kireza

преди 3 години

ЕВРОПЕДЕКЮРИТЕ СА БЕСНИ,ЧЕ НЕ УСПЯХА В БЕЛАРУСИЯ...АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПУТИН ЩЯХ ДА ПУСНА НЯКОЛКО ОТ ХИПЕРЗВУКОВИТЕ РАКЕТИ И ЕС И САЩ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ГРЕШНАТА НИ ЗЕМЯ...НО НЕБЕСНАТА КАНЦЕЛАРИЯ НАБЛЮДАВА ЩЕ УНИЩОЖИ ТОВА ХОМОСЕКС СКОПИЩЕ ОТ СЕКСИНВАЛИДИ...20.12.2020

32

Христо Христов

преди 3 години

Интересувайки се от западното мнение, правителството на путин предава русия, и интересите на руския народ. Вместо да говори за партнери и приятелство, ако наистина защитаваше руските интереси, трябваше да вземе една тояга и млати по евроатлантическите тикви.

31

Радио Ереван

преди 3 години

Западняците с техните пръдни си мислят, че са еталон в света за мир и демокрация.Русия и руската зона на влияние е цяла Вселена, но ще го научат по трудния начин.Имат много здраве от арменския поп.

30

Анонимен

преди 3 години

Този защо не вземе да си обръсне редките мустаци? Смешен е!

29

АМАН от наркомани

преди 3 години

Ползват се нови оръжия за масови манипулации ..Милиони ударно са отровени с пси активни нарко спец добавки..Обсебват ги с обемно обсебващи програми по телевизии вкл по первой канал на Москва..НАекоманите на власт в Брюксел подкрепят ударно подобни прояви .Вижте как разориха Либия,Сирия,Украйна с силна подкрепа за диверсиите срещу свободни страни от ООН

28

Анонимен

преди 3 години

Редовните небивалици. Нищо ново.

27

Анонимен

преди 3 години

Че това кой ЕС признава за легитимен си е работа на ЕС. Виж, това Русия да казва на ЕС кой да признава, вече Е вмешателство в делата на ЕС.

26

Анонимен

преди 3 години

1 рубла = 1 стотинка!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Пачему всекиРитаРозовитеБузки на мечето?

24

Ниш е България

преди 3 години

Значи Русия може да се бъррка в Беларус, а ЕС не може.Хаха, ушанките са непоправимо глупави!

23

Патриот

преди 3 години

когато положим ЕС и НАТО и американската окупаци там където им е мястото а именно в плитък гроб ,тогава ще има мир и стабилност в Европа и света!Да не губим време ,стига колониализъм и чуждо управление!

22

Калеко Алеко

преди 3 години

Товарищ путин да внимава, че като вземе под крилото си Лукашенко, протестите от Беларус може да преминат и границата на самата раССия и огънят който гори там да обхване и чергата на Матушката ... а иначе обвиненията Жужи не са нещо ново ... Той обвини и нас, че сме натирили двама руШки шпиони, законспирирани, като дипломати ... Обвини и Навални, че се отровил сам с Новичок ... !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Е как да го признаят за президент като така манипулира изборите, та всики разбраха !?Можеше да обяви едно 55 - 60%, а той реши да покаже на опозицията, че са гласували повече от предните избори и си написа 85% !

20

Анонимен

преди 3 години

до U 2 и ДжоГлупчовци , има една приказка "убий г лупака с мълчанието си" ... Това е за вас

19

Анонимен

преди 3 години

ЕС е затънал в проблеми и корупция,но си вре носа в чуждите държави.

18

Долу ЕС

преди 3 години

Скапания ЕС не може да реши нито един проблем а се занимава под натиска на сащ с неша които му изяждат клона, на който стои. ЕС си заминава. Само едните санкции и печатането на пари го държи заедно, но това ще свърши.

17

Монсеньор Бечо

преди 3 години

Ще ги гази мечка, брюкселските зелки.

16

Ех вайна

преди 3 години

Блатная гаварить паредная глупость необятная!

15

U2

преди 3 години

Сибирските алкаши още не са осъзнали че са победена страна и като такава никой не се интересува от мнението им. Загубихте студената война таварисчи - държавата ви се разпадна,затова си сядайте на задните части и стойте тихииичко!!!!