Снимка: БГНЕС
fallback

Критикът на Кремъл Алексей Навални е бил отровен от бутилка с вода в хотелската си стая в сибирския град Томск, а не на летището, както се смяташе досега, предаде Ройтерс.

Информацията беше съобщена от екипа му в коментар към видеоклип, публикуван в акаунта на Навални в Instagram.

Oще по темата

Опозиционният лидер се почувства зле по време на вътрешен полет в страната миналия месец и впоследствие беше отведен в Берлин за лечение.

Според Германия той е бил отровен с нервнопаралитичното вещество Новичок. Москва твърди, че няма доказателства за отравяне, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 3 години

До БобиДругарю, аз вече установих, че ти дори не знаеш какво е БОВ, камо ли да ми даваш "описания".Спри с "обясненията", ставаш смешен.

69

Анонимен

преди 3 години

До БобиДругарю, ние си раменяме тук постове от днес/вчера, тъй че опита ти да заметеш под килима пълното си невежество и да ми говориш какво е било "по-рано" не минава.Или вчера докато ги пишеше тия глупости това което сега драскаш не ти беше известно?

68

Анонимен

преди 3 години

До БобиДругарю, нали БОВ бяха вещества които трябва да са в "микроскопични дози" и да се "изпаряват"? Какво стана?Или след като ти дадох пример с БОВ което не трябва да е така мина по-нататък в наръчника по тролене, в който пише да заметеш под килима глупостите които дрънкаш при разобличаване?

fallback