Снимка: архив, БГНЕС
fallback

По молба на беларуския президент Александър Лукашенко Русия е създала резерв от полицейски служители, но засега той няма да бъде използван. Руският президент Владимир Путин съобщи това в интервю за телевизия "Русия-1", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Александър Григориевич (Лукашенко) ме помоли да сформирам определен резерв от сътрудници на правоохранителните органи. И аз направих това. Но ние също се договорихме, че той няма да бъде използван, докато ситуацията не започне да излиза от контрол", каза Путин.

Oще по темата

Според РИА "Новости", цитирана от Ройтерс, руският президент заявил, че няма нужда да се пращат руски сили в Беларус заради политическата криза след спорните президентски избори на 9 август и че положението там се нормализира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 3 години

фотошоп!

29

Анонимен

преди 3 години

До DeutschlandНощна шапчеце от Макс и Мориц, ще викаш *** на тези, които са я измислили - амереканците, ама ти и това не знаеш! Ушанките се появяват в Русия през 1941 г.Сега те са униформен шапки във войските флотите на САЩ, Канада, Исландия, Норвегия, Швеция, Финландия, КНДР, Китай.Думм Копф, не пиши повече Рассия, дразниш ме! Зер, аз не пиша Швайнланд!В тази страна не могат да направят самостоятелно самолет, самолетен двигател, армията им е нещо трагично. ***! Турци им работят!

28

Анонимен

преди 3 години

Беларус беше стабилна държава с МОЩНА икономика! Металообработващата й индустрия е една от най-силните в Европа. МАЗ, МТЗ, Завод за многоосни влекачи. Гигантски камиони за мините, влекачи за големите руски ракети (гарантиран пазар), трактори като мерцедеси, климатизирани, красиви, ЗДРАВИ!Ако падне в западни лапи, какво ще стане -като в Украйна - погубиха завода "Антонов". Запотрябвали им конкуренти на Еърбус и Боинг!А запорожките заводи Мотор Сыч, който изнасяше двигатели за руските хеликоптери

fallback