30

Анонимен

преди 3 години

фотошоп!

29

Анонимен

преди 3 години

До DeutschlandНощна шапчеце от Макс и Мориц, ще викаш *** на тези, които са я измислили - амереканците, ама ти и това не знаеш! Ушанките се появяват в Русия през 1941 г.Сега те са униформен шапки във войските флотите на САЩ, Канада, Исландия, Норвегия, Швеция, Финландия, КНДР, Китай.Думм Копф, не пиши повече Рассия, дразниш ме! Зер, аз не пиша Швайнланд!В тази страна не могат да направят самостоятелно самолет, самолетен двигател, армията им е нещо трагично. ***! Турци им работят!

28

Анонимен

преди 3 години

Беларус беше стабилна държава с МОЩНА икономика! Металообработващата й индустрия е една от най-силните в Европа. МАЗ, МТЗ, Завод за многоосни влекачи. Гигантски камиони за мините, влекачи за големите руски ракети (гарантиран пазар), трактори като мерцедеси, климатизирани, красиви, ЗДРАВИ!Ако падне в западни лапи, какво ще стане -като в Украйна - погубиха завода "Антонов". Запотрябвали им конкуренти на Еърбус и Боинг!А запорожките заводи Мотор Сыч, който изнасяше двигатели за руските хеликоптери

27

Deutschland

преди 3 години

Ушaнкa, това какво казва Русия е без значение защото само лъже. Беларусците и украинците имат свой собствен език и култура и са отделни народи, макар да ви се иска друго. Младите хора по улиците ясно заявиха, че не желаят да ги управляват разни проруски безмозъчни сатрапи и мечтаят да бъдат част от европейската цивилизация. А младите хора са бъдещето. Защо цяла Европа се тика да бъде в съюз с "окупирана Германия" и нито една не иска да припари до свАбодна Рассия? За домашно.

26

Deutschland

преди 3 години

До До DeutschlandУшанка, това какво казва Русия е без значение защото само лъже. Беларусците и украинците имат свой собствен език и култура и са отделни народи, макар да ви се иска друго. Младите хора по улиците ясно заявиха, че не желаят да ги управляват разни проруски безмозъчни сатрапи и мечтаят да бъдат част от европейската цивилизация. А младите хора са бъдещето. Защо цяла Европа се тика да бъде в съюз с "окупирана Германия" и нито една не иска да припари до свАбодна Рассия? За домашно.

25

Щерю

преди 3 години

Москва: Няма нужда да се пращат руски сили в Беларус - те отдавна са там...

24

Анонимен

преди 3 години

Руската мечка се храни предимно с кръв.

23

Deutschland

преди 3 години

През 19 век по времето на Николай I Русия е била известна като "жандарма на Европа". Там където назрее революция и борба за свобода, крепостните отиват на място и я потушават. Така е смазана унгарската революция, а Варшава е удавена в кръв, десетки хиляди поляци са избити, стотици хиляди са пратени оковани във вериги в сибирския фризер до края на дните си. Днес Русия отново праща ордите си да смачкат мирни граждани - жени, деца, млади хора. Русия никога няма да се промени - тюрма на народите.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да се пращат руски сили в Беларус, ще се пратят направо окупационни войски.

21

вал

преди 3 години

До ПатриотМного се пениш но ако така пишеш във форуми в демокрична Белрусь до 2часа ще помитат пода в ареста

20

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна истина е, че положението в Белорусия се нормализира.Опитът за майдан в Минск се провали.Обосновано предположение е и това, че поместената тук снимка вероятно е пипана с фотошоп, за да се създаде усещането за масовост?

19

Анонимен

преди 3 години

Адмирации за Лукашенко, който не продаде страната и народа си нито за 92, нито за 900 милиона долара, предлагани му от запада. Майданът няма да мине в Белорусия.

18

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

17

Я па я..!

преди 3 години

На снимката се вижда море от протестиращи хора.А у нас локвичка от 200-300 човека.

16

Анонимен

преди 3 години

До псевдо Патриотдр. копейкин я ни разкажи за просперитета на братска Куба, Венецуела, СК, където се живее с по долар на ден? Или как му викахте блатнофобите "то това не е важно, а покупателната способност" нищо, че половината стоки са борсови и цената е близка в цял свят. Пшеницата напр.Дааа, който се е хванал със СеСеСеРето и потин, не е сгрешил!

15

Анонимен

преди 3 години

Ако Беларус позволи да бъде Поробен и му се натрапи ЕС и НАТО то ще цъфне и върже и ще бере евроантлант плодовете във пробита кошница, както е наша милост БГ :))))

14

Анонимен

преди 3 години

За САЩ и ЕС е Диктатор този Не покорил се и Не подвил опашка , а Демократ е да бъде наведен хванал се за палците !!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Този тотално е изчерпал ...автомати... бронежилетки.... Така е болезнено се пада от върха но всяко начало си има край

12

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат Войски на чужди терититорий за постоянно , а Руската там ще е временна .... База във БГ има, а поради какво и защо ???

11

Патриот

преди 3 години

Всички натовски държави са обречени на бавна и мъчителна смърт от глад ,мизерия и социални сътресения и етнически !Само страни като Беларус и Русия имат шанс за някакво нормално не джендърско бъдеще!Америка когато потъва иска да повлече всеки със себе си ,дивашка каубощина!