Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Руската Федерална служба за сигурност заяви днес, че е осуетена терористична атака в Москва и е ликвидиран заподозрян за планирането й, предаде Ройтерс, като се позова на руски информационни агенции.

Според съобщението заподозреният, който планирал да извърши атаката на оживено място в руската столица, е открил огън по сътрудници на правоохранителните органи, когато се опитали да го арестуват в околностите на Москва, и е бил застрелян от тях.

Заподозреният терорист е от Централна Азия.

Край Москва също така е бил задържан братът на убития. Точно той започнал да подозира, че неговият роднина общува с терористи от Сирия и съобщил в полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

ай стига бе

преди 3 години

удобно Кремъл нарича опълченците дето се борят срещу терориста и окупатора Путин- "терористи".

30

Българин до шебека

преди 3 години

Абезяно космата, само човекоподобен приемат като тебе може да се кланя на най изостаналата и мракобесна държава. От русия с изключение на войната с Турция за която си плащаме с 40,3 т. злато не сме видели никога нищо хубаво. Нападнала ни е на няколко пъти, била е против Съединението, благодарение на тях съществува недоразумението Македония... Такива *** като тебе трябва да се бесят на първото дърво.

29

Ватенка до бонобото

преди 3 години

Те, ***, американците бягаха у Виетнам, ама *** у Афганистан си изпотрошиха краката от бягане-такъв мазен го ядоха.

fallback