31

ай стига бе

преди 3 години

удобно Кремъл нарича опълченците дето се борят срещу терориста и окупатора Путин- "терористи".

30

Българин до шебека

преди 3 години

Абезяно космата, само човекоподобен приемат като тебе може да се кланя на най изостаналата и мракобесна държава. От русия с изключение на войната с Турция за която си плащаме с 40,3 т. злато не сме видели никога нищо хубаво. Нападнала ни е на няколко пъти, била е против Съединението, благодарение на тях съществува недоразумението Македония... Такива *** като тебе трябва да се бесят на първото дърво.

29

Ватенка до бонобото

преди 3 години

Те, ***, американците бягаха у Виетнам, ама *** у Афганистан си изпотрошиха краката от бягане-такъв мазен го ядоха.

28

Анонимен

преди 3 години

До АнтонТони, умничето на мама, откъде ти идват тези неща в болната главица? Не знаеш ли, че КГБ не съществува от 1991 година?

27

До Българин 31

преди 3 години

Ефенди, зле си с историята! СССР бе увлечен в една междукланова боба в Афганистан, умело каталилизирана от САЩ. Уж всеки момент щели да влязат там. Падна голяма и безсмислена война. Руснаците изразходваха огромни пари за нея и когато разбраха, че прябва това да приключи, се оттеглиха с достойнство, без една пушка да гръмне срещу тях. Командващият генерал Громов напусна страната на купола на последния танк. Афганците уважават и до днес руснаците като достойни бойци! Поддържат военните им гробове!

26

Българин

преди 3 години

До последноТочно това се случи със съветската армия в Афганистан!Изядоха шамарите и се прибраха обратно!Същото се случи и с Китай, когато нападна Виетнам!

25

Анонимен

преди 3 години

Боже какъв ужас.Тия там са като турците.И на нас ни върви яко.Нахендрихме се на двете най-агресивни държави в света.

24

Последно

преди 3 години

До БългаринЗа финал ,че отивам на протест,-сега с две думи това е агресия за втората световна казвам,а иначе казано- ти ми влез в къщата двора или въобще в имота без покана , е ,че как няма да гледам да ти отрежа главата аз-пък накрая който оцелей!

23

Българин

преди 3 години

До пак азДоказваш моето твърдение, че в Рассия човешкият живот не струва и една копейка!Я посочи жертвите на национал-социалистическа Германия от 1939 до капитулацията и, и ги сравни с официалния брой загинали съветски войници! Цифрите говорят сами!

22

Анонимен

преди 3 години

Тва да не са френските джендери.В Русия е така нема Флойдовци нема глупости.

21

Пак аз

преди 3 години

До БългаринНе май не бях разбран просто по тия времена от историята ситуацията е била друга .Как при подписан договор за ненападение-по най подлия начин оня с мустачките нахлува ,след като цяла Европа е била краката му.Ето затова вече няма да има нахлуване в Матушка Рус ами просто някой само да си го помисли и главата му ще бъде отрязана.27 000 000 РУСКИ загинали са прекалено много за историята.

20

Антон

преди 3 години

Поредния противник на Кремъл е ликвидиран. Не просто убит а ликвидиран. Това на езика на КГБ значи не само физическото убийство но и тоталното очерняне и опозоряване на личността на човека. Той беше фашист, крадец, терорист и т.н., заслужаваше си го.

19

Българин

преди 3 години

До ЖуковАбе петолъчника, я ми посочи причината Наполеон да нападне Русия. Хитлер успява да изпревари дядя Сталин с две седмици!Кажи нещо за 200 годишното татарско робство!А за Кримската война?

18

Българин

преди 3 години

До анонимен 20Хахаха В тубата има видео как ОМОН се разправя с протест на руски пенсионери!Много поучително видео!

17

Българин

преди 3 години

До анонимен 19А от гледане на съветски и руски филми се поумнява, вече забелязах :)

16

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВидяхме ги фактите , как краварите се отнасят със собственото си население при последните протести !

15

Анонимен

преди 3 години

До Българин От постоянно гледане на холивудски филми се затъпява сериозно ! Намали гледането !

14

Жуков

преди 3 години

До БългаринАми тогава да бяха полегнали и на Хитлер -не да бият пътя от Москва до Райхстага, всеки знае и историята учи че който напада Русия е обречен вж.Наполеон,султана,Адолф и ......

13

Гошо

преди 3 години

До Анонимен 8Не само това ами е бил и журналист

12

Българин

преди 3 години

До анонимен 14Просто изброявам факти, товарищ!В цял свят при ситуация със заложници службите правят всичко възможно да запазят живота им! В Рассия е обратното. Човешкия живот никога не е имал стойност!С "Курск" беше същото. Целият екипаж си отиде мърцина, защото руснаците отказаха помощ от съседните държави - били капиталистически! Врагове!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!