Снимка: Pixabay

Руската република Северна Осетия беше разтресена от зверско убийство. Извършител на престъплението е бившият прокурор Игор Челдиев, съобщи в. Монитор. Подробности, които се появиха миналия петък, успяха да шокират дори следователите.

Челдиев хладнокръвно е убил приятелката си, с която живеели на семейни начела, а след това я е закопал в двора на вилата си.

В началото на месец януари е постъпил сигнал за изчезнала жена. В продължение на цял месец полицията търсела Ирина Боженко, но без резултат. При първия оглед на двора следователите не забелязали нищо. Преди ден те се върнали на мястото, където малко хълмче в единия ъгъл на двора им е направило впечатление. При проверка следователите се натъкнали на тялото на Ирина.

След откритието на следователите Челдиев е признал, че собственоръчно закопал приятелката си. Като обяснение казал на полицията, че тя паднала и си ударила главата. Разследващите обаче не вярват на тази версия на бившия магистрат. Първоначалното заключение на съдебните медици показва, че причина за смъртта е удар с маша за камина. По непотвърдени данни, Челдиев е извършил убийството заради ревност.

Още по темата

Главният заподозрян е задържан и се очаква съдът скоро да му назначи мярка за неотклонение. Челдиев е бивш старши прокурор по надзора за изпълнение на законите за федерална сигурност и противодействие на тероризма в Северна Осетия.

По- рано Азат Зарипов, депутат от местния парламент на Челябинска област, застреля с ловно оръжие съпругата си от породена ревност.
 

Коментари Напиши коментар

33

ей сладъурчътъ

преди 2 години

абе алооо, абе по-полека с тия новини за прокурори лопати и заровени жени, че то и прокурори имаме и лопати се намират и жени също. Неподкукоросвайте хората, че да не скочи Сатаната и земе некоя лопата и стой та гледай.немдлено и зофордише да се спре интернетната гавра с Прокуратурата когато чрез подобни статийки ни намекват за трилогии като Прокурор-лопата-Съпруга, имидиатли хас ду паниматент

32

пияница мистик

преди 2 години

При носителите на православни християнски ценности е така. Също е много е характерно и за истинските славяни

31

Анонимен

преди 2 години

До шматкаТова не са руснаци.Това са *** с манталитет от ранното средновековие-----Е, как да не са руснаци, нали живеят в Просия и са руски граждани?