Снимка: БГНЕС
fallback

Руските депутати одобриха единодушно след по-малко от два часа дебати целия пакет поправки в конституцията, огласени от президента Владимир Путин само три дни преди това, предаде Франс прес.

Oще по темата

Проектът е одобрен на първо четене. Той разширява пълномощията на парламента и на конституционния съд, ограничава броя на президентските мандати, въвежда приоритет на основния закон над международните споразумения, сключени от Москва, и засилва социалните ангажименти на руската държава, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Второто четене може да се състои още в средата на февруари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

ло Обецатада, Русия става все по нагла, безочлива, ама направо непослушна и бестрашна....ех, къде е Елцин??? Запада още плаче за него!!

10

СССР 2.0

преди 4 години

Проектозакона е приет без нито един против или въздържал се. Браво, тези удариха СССР в земята! *** и негодната нация ***.

9

обеца на руското ухо

преди 4 години

Руясия става все по.-безочлива и все по-нагла. Но спомнете си - там върховният управник може да си отиде от властта по дзва начина - или убит, или като Брежнев, тресящ се и лигавещ се от болести и старост. И в двага случая е кучешки. Сталин, убит, останал няколко дни да лежи в *** си на пода, понеже Берия казал да оставят другаря Сталин да си почива.

fallback