Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Български журналист прекъсна годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин. Атанас Стефанов от информационна агенция "Булпрес" се опита да подари икона на държавния глава с викове "В България много ви обичаме".

Журналистът уточнява, че целта на иконата на Св. Иван Рилски е да се засвидетелства почитта към президента. Той имал и още един подарък - традиционна българска сурвачка, предаде Bulgaria ON AIR.

Владимир Путин и говорителят на Кремъл Дмитрий Песков благодариха на Стефанов. Тази година пресконференцията на руския президент превлече рекорден брой журналисти.

Близо 1900 са акредитираните репортери за събитието. Миналата година бяха необходими близо шест часа на Владимир Путин, за да отговори на въпросите на журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

тя

преди 4 години

Прави ли друг президент среща с журналисти от цял Свят ?!

71

Миткалото

преди 4 години

Пишат разни които нито са били някога богати ,нито чували за ремсисти нито че същите са станали полицейски началници.нито пък са познати с хора които си останаха частници до времето когато властта си смени смени режима за да и работят парите и т.н..Руските освободители от 1877 г. и българите са говорели на един и същ език,после с анти българска цел е променен в по твърд.Няма украинци защото тъкава държава не е съществувала.

70

Не на НПО

преди 4 години

Олигофренясалото джудже Путин вече се чуди по какъв начин да задържи властта. Удря го на фалшив патриотизъм и вербува евтини копейкаджии. Вече взе да става смешен. Истинския проблем на Руснаците е генетично заложен, от системно недохранване стават все по ниски на ръст и все по слаби психически . Трябва да им се помогне но най напред трябва да се отърсят от крепостното мислене и робско разсътбждение, защото вече термина за родино напред вече невърви

fallback