72

тя

преди 4 години

Прави ли друг президент среща с журналисти от цял Свят ?!

71

Миткалото

преди 4 години

Пишат разни които нито са били някога богати ,нито чували за ремсисти нито че същите са станали полицейски началници.нито пък са познати с хора които си останаха частници до времето когато властта си смени смени режима за да и работят парите и т.н..Руските освободители от 1877 г. и българите са говорели на един и същ език,после с анти българска цел е променен в по твърд.Няма украинци защото тъкава държава не е съществувала.

70

Не на НПО

преди 4 години

Олигофренясалото джудже Путин вече се чуди по какъв начин да задържи властта. Удря го на фалшив патриотизъм и вербува евтини копейкаджии. Вече взе да става смешен. Истинския проблем на Руснаците е генетично заложен, от системно недохранване стават все по ниски на ръст и все по слаби психически . Трябва да им се помогне но най напред трябва да се отърсят от крепостното мислене и робско разсътбждение, защото вече термина за родино напред вече невърви

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Също така, Хитлер е започнал 2СВ заедно със Сталин ."Втората световна я започват англия и франция. Хитлер само започва война със Полша и си има много основателни причини. Тази война с полша също е провокирана от Англия които дават военни гаранции на полша и им казват да не приемат мирно решение на въпроса с данциг и полския коридор което хитлер предлага.

68

Анонимен

преди 4 години

До 61, 63 до 57Хранехме с плодове и зеленчуци половин Европа! Достигнахме 26-то място в света по БВП/per capitaА магазините празни, няма ток и се редим на опашки за хляб...Ти да видиш!?

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57След 2СВ Русия е окупатор в България. От България са изнесени към 30 тона злато в посока РусияИ 5 тона розово масло цената на което да не казвам голяма дума е била около тази на златото

66

АБВ

преди 4 години

На този дали ще му дадат орден? За бли. За не?

65

Чичо

преди 4 години

Нормално. Русия е велика нация (във всяко едно отношение)!

64

Анонимен

преди 4 години

Оказа се хибридка, въпросният "журналист" е със забрана да влиза в България :-)

63

Анонимен

преди 4 години

Живков е бил изключителен политик, Русия ни е обърнала гръб като е разбрала че България е цоцала не само от тях ами също от Япония и ФРГ. Имали сме добри отношения и с Англия и Франция също.

62

Анонимен

преди 4 години

Нито е българин, нито е журналист, а цялата схема си е едно пропагандно мероприятие за унижаване на бългатите.

61

Леле

преди 4 години

Позор

60

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 53 Е , нали е русофил. Толкова му е акъла.

59

я гледай...

преди 4 години

Добре че не са го застреляли на място.

58

Анонимен

преди 4 години

Откачалки всякакви.

57

61, 63 до 57

преди 4 години

зала "България". Произвеждахме рубини за лазери, електромотори разни, вкл. за взривоопасни среди, телфери, кари, кораби за износ в ГФР, миникалкулатори, когато само в САЩ и Япония се правеха такива!Хранехме с плодове и зеленчуци половин Европа! Достигнахме 26-то място в света по БВП/per capita!В началото на 70-те бяхме в първата десетка, пред САЩ, по "Очаквана продължителност на живота"!Имахме оранжерии, селекция на световно ниво - половината от слънчогледа във Франция беше с наши семена, биволи

56

Право на отговор

преди 4 години

До 59 ами прочети отговора на Путин за прословутия пакт, пактове са имали всички с Хитлер и то преди руснаците, защото ги е било страх от Германия, Сталин също или ще кажеш че Сталин е бил готов за война, ами не е бил всички знаем развоя, а и западните пращат конвои да помагат на Сталин да им свърши работата и това знаете, не се правете на ударени, както казва Путин просто проследете събитията, пактовете то е ясно:)

55

Анонимен

преди 4 години

Някои представители на старата администрация, доказани специалисти, са били оставени на работа. Нямали сме били учени и държавници при комунистите! ***, Иван Башев беше дипломат от европейски мащаб! Установи връзки с ГФР, смекчи отношенията между Турция и Гърция и куп още неща!България беше тотално ограмотена, министърът на просветата на UK Маргарет Тачър ни закле да не променяме образователната система, толкова я харесала! Купихме най-големия рефрактор в И.Европа за Рожен, орган за зала "Бъл

54

Право на отговор

преди 4 години

След всв война претенциите на съседите към България като губеща страна са големи, Гърция иска границата да е чак до Стара планина а Югославия всички западни страни, вкл. и шопско, кой ни плаща независимостта знаете всички, то Затва и 22 не става за нац. празник:), разбира се без 3 март нямаше да я има България, а 3 март е Русия, история кво да правиш:)

53

До Анонимен 57

преди 4 години

Не мога да те нарека "приятелю"! Другояче виждам нещата. Червената армия не ни е окупирала, имала е работа да бие немските фашисти и бързо се е насочила на запад."При вземането на властта от червените, е бил екзекутиран целия политически и научен елит на България." Властта е била взета от червените, оранжевите, зелените, звенарите в началото.За после знаем! Дай един пример за екзекутиран научен елит!Без проф.Станишев -той е разстрелян заради заповедта му да бъдат ликвидирани ранените партизани!