Снимка: архив, Reuters
fallback

Германското правителство обвини Русия, че стои зад масирана кибератака, извършена миналата година, предаде ДПА.

Oще по темата

Според федералното правителство има "голяма вероятност, граничеща със сигурност, зад кампанията на ЕйПиТи28 да стои руската служба за военно разузнаване ГРУ", заяви днес в Берлин правителственият говорител Щефен Зайберт.

ЕйПиТи28, известна още като "Фенси беър", се смята, че е групировка за кибершпионаж, свързана с ГРУ.

САЩ, Великобритания и Холандия отправиха вчера обвинения към Русия, че служители на нейното военно разузнаване са извършили кибератаки срещу базирани на Запад организации, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАмериканците имат лаборатория за биооръжия в Грузия....................я напишете нещо за нея!!!тая дето я е виждал само оня с дръпнатите очички Шойгу ли?

131

Анонимен

преди 5 години

До пенкоРУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПРОСТИ ХОРА ;ПРАСЕТА; ПИЯНИЦИ И Т.Н. !?!?да, кое не ти е ясно?

130

Боби

преди 5 години

До 143Човеко ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ДЪРЖАВИ А ОТ ХОРААко един човек независимо на каква длъжност е в чужда държава извърши престъпление в твоята държава има ЮРИДИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ чрез които да си потърсиш правата и в двете страни едновременно.В случаите със Скрипал и Хакерите тези ЮРИДИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ не са задействаниЕдинственото нещо което е задействано са безкрайни новини, постове, туитове и блогове и прочие в световното медийно пространство.

fallback