132

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАмериканците имат лаборатория за биооръжия в Грузия....................я напишете нещо за нея!!!тая дето я е виждал само оня с дръпнатите очички Шойгу ли?

131

Анонимен

преди 5 години

До пенкоРУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПРОСТИ ХОРА ;ПРАСЕТА; ПИЯНИЦИ И Т.Н. !?!?да, кое не ти е ясно?

130

Боби

преди 5 години

До 143Човеко ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ОТ ДЪРЖАВИ А ОТ ХОРААко един човек независимо на каква длъжност е в чужда държава извърши престъпление в твоята държава има ЮРИДИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ чрез които да си потърсиш правата и в двете страни едновременно.В случаите със Скрипал и Хакерите тези ЮРИДИЧЕСКИ МЕХАНИЗМИ не са задействаниЕдинственото нещо което е задействано са безкрайни новини, постове, туитове и блогове и прочие в световното медийно пространство.

129

аз

преди 5 години

До До 141Муйо, а кой е видял руски хакери да разбиват какви ли не сайтове? Кой видя руски килъри да мажат дръжката на скрипаловата къща? А ако не си видял, че съседа ти спукал гумата, но го мразиш, ще го обвиниш ли?*** и простите хора

128

пенко

преди 5 години

СПОРЕД ДОСТА "СПИСАТЕЛИ" В САЙТА -РУСИЯ Е ДЪРЖАВА НА ПРОСТИ ХОРА ;ПРАСЕТА; ПИЯНИЦИ И Т.Н. !?!? КАК ТАКАВА ДЪРЖАВА ПЛАШИ "ЗАПАДА" /ДО СМЪРТ/-ПЪК ДАЖЕ И С КИБЕРАТАКИ ;ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТИ И Е НАПРАВО СТРОШЕН "КАМАЗ" ОТ РАЛИ "ДАКАР" !!??!! КОСМИЧИСКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА РУСИЯ СА ПЪЛНА СМЕШКА И Е ДЖУДЖЕ СРАВНЕНА С НАСА ,МЪСК И " Ф-35-6"/-7-8 И СИ Е ПАДНАЛА ???

127

До 141

преди 5 години

Пред кого да доказват засегнатите държави руските пестъпления? Пред челябинския съд ли? Пред вас промитите русофили ли? Пред кого? Ако съседа дойде и ми спука гумата и аз го видя, необходмо ли е да представям доказателства, за да знам, че точно той ми е спукал гумата?

126

Анонимен

преди 5 години

Руската простотия почивен ден няма - беля след беля, наглост след наглост, а нашите червени зомбита им ръкопляскат

125

аз

преди 5 години

До КиберМуйо, обвинявам и доказвам са две различни неща. *** си та дрънкаш.

124

дисциплина

преди 5 години

едно ембарго от страна на ЕС и САЩ и да ходят на Китай да продават същите номера и на братските си Арабски диктатори

123

Смешковци

преди 5 години

И германците явно живеят с десет години назад - няма ГРУ отдавна. А може би нарочно говорят за една отдавна закрита служба, за да се оправдават по-късно, когато им наврат муцуните в техните им л.на...майтап беше, не видяхте ли, че нарочно казваме ГРУ, макар да знаем, че не съществува...чудя се защо не използавт и други абревиатури: ЧК, НКВД, КГБ...

122

Германците са прости

преди 5 години

Натискат се да правят бизнес с Рашка-говняшкаА онез ги тролят и хакват

121

Анонимен

преди 5 години

А Путин заяви всички коитоискат да обявят всевъзможнисанкции на Русия .

120

Анонимен

преди 5 години

България преди германците нарита руснаците. Защото от край време ни мътят водата.Още от времето на руския царизм.

119

8===o

преди 5 години

русия е като опърпано псе хванато в беля и притисанато в ъгъла.И разтресено от шубе и от вина не знае какво друго да прави освен да хапе.Жалка руска работа.

118

Байфидан

преди 5 години

До 126. Много смешен коментар. Хванал си като пълен тъппак за един парад и само него дъвчеш. И какво печели Рашъ като ги разкарва немските генерали по Цървения площад - Германия е страхотно развита, а Русията драпа жалко след нея.

117

Анонимен

преди 5 години

Американците имат лаборатория за биооръжия в Грузия....................я напишете нещо за нея!!!Там си живеят едни хубави гадинки..............вирусчета , бактерийки.............красота!!!

116

Рубашка

преди 5 години

До 131 путьонист. Има, има, те тези държави ей така си говорят по хавата, да та *** в зомбито. И снимки и имена показаха, а онези двамцата смехурковци обясняваха как ходили като туристи в Солсбъри, щото имало големи забележителности.

115

Анонимен

преди 5 години

Доказателства има ли?Или пак празни приказки.............като случая Скрипал!!

114

Анонимен

преди 5 години

"" Обичам да налагат санкции на руските хитреци престъпници. ""А Путин предложи на всички страни ,които искат да налагат санкции наРусия да го направят с всевъзможнисанкции .

113

анонимен

преди 5 години

Всяка държава трябва да си създаде вътрешна кибер мрежа за националните си институции, независима от интернет, за да се предпази от кибератаки. Вероятно така ще се реши проблемът