fallback

Веднага след срещата на руския президент Владимир Путин с американския му колега Доналд Тръмп руската армия предприе тестове на нови ядрени и други оръжия, включително лазерна оръжейна система, съобщи AP.

Военното министерство е тествало и крилата ракета с ядрена бойна глава с неограничен обсег на действие.

Министерството потвърди прогреса в изпитанието на оръжията, за които президентът Путин съобщи през март месец.

Руското военно министерство заяви, че е тествало крилатата ракета "Буревестник" на земя и сега подготвят летателни опити. Представители от армията потвърдиха, че се практикува и използването на лазерен комплекс "Пересвет", както и че се подготвят изпитания на подводния дрон "Посейдон".

На фона на напрежението със Запада Путин показва мускулите на страната си. Той обаче подчерта, че има нужда от разговори с Вашингтон за договорите за контрол над ядрените оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Анонимен

преди 5 години

До ????Защо си губиш времето? Чел, недочел и решил, че надеждата ми е в Китай! Хайде се върни, дано разбереш, че това съм адресирал към опонента си! А с Китай ще се съобразяват всички! Страна с 1300 млн души и 5-хилядна история! Само след 3 г ще стане икономика 1 в света! При това те вече са тук - готвят вкусно, бодат с иглички, търгуват бойко! Всеки от тях служи на каузата на държавата си!

103

Бонобо - 2

преди 5 години

Ами това, на което сложихте ***, е вид ударен инструмент, барабан, използван в нашата народна музика. Боже, какви нецензурни думи допускате, а тази - не!

102

Бонобо

преди 5 години

До Сата НАТОАбе ***, я си спомни, какви лъжи напускаха западняците след изненадващия удар с Калибр-ите от Каспийската флотилия! Сега се наложи да покажат стрелба с Кинжал от МиГ-31М, за да повярват даже веллетата, че не са анимация, която Путин да показва! Защото американските спецове добре знаят докъде са стигнали руснаците. И се хванаха за главата! Това, дето го пускат за наивния ***, сигурно те устройва.

fallback