Снимкa: Reuters, архив
fallback

Неидентифицирани безпилотни самолети са били свалени край руската военна база "Хмеймим" в Сирия, съобщи днес говорител на базата, цитиран от РИА Новости. По данни на руската армия военната база не е претърпяла щети при инцидента, предаде Ройтерс.

Същевременно израелската армия съобщи в Twitter, че е разположила днес още танкове и артилерийски части по сирийския фронт като предпазна мярка заради засилването на сраженията през границата между силите на Дамаск и бунтовниците, предава БТА.

Армията добавя, че Израел продължава да се придържа към политиката си на ненамеса в сирийската гражданска война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

mda

преди 5 години

От колко време си задавам въпроса как е възможно всички да са толкова "ербап" да показват мускули и тн., но има една държава, която когато и каквото и да направи всички велики "мъжкари" като почнеш от Белия дом и Кремъл и продължиш през всички останали просто млъкват и гледат в другата посока. Израел просто съобщава какво ще прави или какво вече направила и "уведомява" Кремъл няма да се намеси, белия дом няма да се намеси а за другите дори не ги и споменават.. Някой може ли да ми каже как става?

20

Анонимен

преди 5 години

USA ISKAT V KRIM I DONBAS MA NEMA A STANE

19

Хан Крум

преди 5 години

Великият Израел и неговата ЦАХАЛ могат да смажат всяка чал.*** която дръзне да погледне накриво страната на Авраам.Слава на великия Израел. Да изпукат всички га.дни ара.бухи

fallback