21

mda

преди 5 години

От колко време си задавам въпроса как е възможно всички да са толкова "ербап" да показват мускули и тн., но има една държава, която когато и каквото и да направи всички велики "мъжкари" като почнеш от Белия дом и Кремъл и продължиш през всички останали просто млъкват и гледат в другата посока. Израел просто съобщава какво ще прави или какво вече направила и "уведомява" Кремъл няма да се намеси, белия дом няма да се намеси а за другите дори не ги и споменават.. Някой може ли да ми каже как става?

20

Анонимен

преди 5 години

USA ISKAT V KRIM I DONBAS MA NEMA A STANE

19

Хан Крум

преди 5 години

Великият Израел и неговата ЦАХАЛ могат да смажат всяка чал.*** която дръзне да погледне накриво страната на Авраам.Слава на великия Израел. Да изпукат всички га.дни ара.бухи

18

k

преди 5 години

през 2003 Ираел имаше между 20 и 40 ядрени бойни глави (данните са от хакнатите писма на изкукалото евреиско бабе Хилари)днес Израел има около 400 ядрени бойни глави (според Китайците)пита се как и от къде гадната държава на слугите на Яхве Саваот (Сатаната) се здобиха с толкова атомни бомби - задача непосилна дори за икономики като Китай и Русия

17

Мда

преди 5 години

На Израел ще се наложи да приеме изгонването на ислямистите и ИД от Сирия.Много им е мъчно,но това е!5-6 години Израел ги подкрепяше с оръжие,продоволствие и медицински услуги,като се надяваше да бутнат Асад.Е,не би!Естествено ев.реите не са на загуба,за помощта бе платено,отделно с години получаваха човешки органи за клиниките си.Много удобно-хиляди донори на половин час път,при това можеха да правят и предварителни изследвания за съвместимост и в нужният момент "стоката" да бъде доставена.

16

Гост+

преди 5 години

"Знаем колко е търпението на Русия :) турците им свалиха самолета и убиха пилотите и Русия какво направи? Спря вноса на домати хахаха" - какво направи ли? - направи от Турция предан съюзник.

15

Анонимен

преди 5 години

От 8Уейййй, Ко сте ми нехаресали кументара ъа !!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Финалното изречение в статията кърти мивки. По-голяма глупост не съм чел последните 10 години.

13

Анонимен

преди 5 години

До РУСИЯ ВПЕРИОДТя ако Русия ще става шампион значи качеството на отборите е пълна трагедия...

12

Анонимен

преди 5 години

До 11Мда крайна велика и окончателна побед :))) то при червените всичко е едно такова велико а реално нищо.

11

Анонимен

преди 5 години

До баба мараЗнаем колко е търпението на Русия :) турците им свалиха самолета и убиха пилотите и Русия какво направи? Спря вноса на домати хахаха

10

ХАХАХАХХА

преди 5 години

ЕВРЕЙЧЕТАТА СА ТАМ ЗА ДА СПАСЯВАТ ИСЛЯМИСТИТЕ,НАЛИ ТЕ ГИ ПОДХРАНВАХА С ОРЪЖИЕ И ГИ ТРЕНИРАХА ЗА УБИИЦИ -ТЕХНИТЕ СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ БЯХА ИЗЛОВЕНИ ОТ РУСНАКА КАТО ПЛЪХОВЕ В КАПАН...ХАХАХАХ-ЛИЦЕМЕРНИ *** СЪЗДАНИЕ....УБИВАХА ГИ И СВЕТА ИМ СЪЧУВСТВАШЕ,НО ТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В УБИИЦИ!!!

9

баба мара

преди 5 години

с тези дронове израел изпитва тьрпението на русия

8

Анонимен

преди 5 години

Доколкото си спомням, преди месец руснаците постигнаха окончателна победа.

7

Истина

преди 5 години

До АнонименСамо Русия има разрешение от местното правителство да има войски на територията на Сирия. Всички други войски там са незаконни което означава че реално са във война с държавата Сирия

6

4, 5, 6, 7, 8

преди 5 години

Помогнете на децата инвалиди. Ако не можете да четете, светът е такъв какъвто си го изберете.

5

Анонимен

преди 5 години

Това ако бях на малките талибанчета, щях да взема от най-евтините дрончетани да им вдигам кръвното по-цял ден :)В смисъл, говоря за сиеийчетата, щото и те са талибанчета - демек чалмипки малки.

4

Yan

преди 5 години

Е, точно такива играчки като на снимката не са!

3

С РУСИЯ ЗАВИНАГИ

преди 5 години

РУСИЯ И УРУГВАЙ НА ФИНАЛА И РУСИЯ ДА ВЗЕМЕ СВЕТОВНАТА ТИТЛА ПО ФУТБОЛ

2

ТHE Патриот

преди 5 години

"Армията добавя, че Израел продължава да се придържа към политиката си на ненамеса в сирийската гражданска война."Колко пъти Израел бомбардира цели в Сирия ,това са военно престъпления и актове на агресия срещу чужда държава!