За последно Путин бе у нас през 2010-а. Снимка: архив, Булфото
fallback

Посещението на премиера ни Бойко Борисов в Русия ще се състои на 30 май, предаде ТАСС, като се позова на Юрий Ушаков, помощник на руския президент Владимир Путин.

Oще по темата

"На 30 май очакваме работно посещение на премиера на България Бойко Борисов", каза Ушаков пред журналисти.

Тази седмица визита в Русия направи българският президент Румен Радев, припомня ТАСС.

Говорейки за международните контакти на Путин, Ушаков припомни, че на 5 юни руският президент ще е в Австрия, а в периода 8-10 юни ще бъде на държавно посещение в Китай и ще участва в срещата на високо равнище на Шанхайската организация за сътрудничество.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 5 години

До Ха-ха-ха...от къде знаеш?

101

Ха-ха-ха...

преди 5 години

Всъщност Р.Радев отиде в Москва за да лъсне ботушите на Путин и да го подготви за предстоящата среща с Б.Борисов.

100

Иван

преди 5 години

- Това е някакъв нов модел, ваш ли е?- Мой е, гордо отговаря Путин. Искаш ли такъв?- Не смея да откажа! - не крие радостта си баце.- Задраскайте яхтата, пишете - хеликоптер за нашия български приятел.Вечерта двамата първи мъже на Русия и България отиват в нощен клуб, появява се знойна блондинка и сяда в коленете на Владимир Владимирович.- Прекрасна е, ваша ли е, пита Буда.- Моя е, отговаря домакинът му, т. е. вече е твоя!Борисов мисли, мисли и си казва на ум - "Да загубя такъв хеликоптер за някаква мацка..." и после на глас:- Не е за мен, Владимир Владимирович, нямам аз к*р за

fallback