Снимка: архив, Reuters
fallback

Бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал се намира в съзнание и може да говори. Това съобщава телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

Oще по темата

"Полицията скоро ще може да поговори с човека, който се намира в центъра на историята с отравянето в Солсбъри. Бившият руски шпионин Скрипал вече не е в критично състояние, реагира добре на лечението, намира се в съзнание и разговаря", заяви водещ на телевизията, без да назовава източника на тези сведения.

Вчера Кристин Бланшард, медицински директор в Окръжната болница в Солсбъри, заяви само, че Скрипал вече не е в критично състояние и реагира добре на лечението след атаката с нервнопаралитично вещество миналия месец.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

Чичо Скрудж

преди 6 години

Най-смъртоносният нервен агент познат на човека, за който НЯМА антидот. Междувременно, полицаят е изписан, Юлия Скрипал е изписана, а състоянието на Сергей Скрипал се подобрява значително. Освен това, сумати и хора е имало в този район, когато става въпросният "опит" да отровят Скрипалови. Изводи? А съвпадение ли е, че близо до тях в Солсбъри се намира и e Porton Down??? Почетете малко.

151

тя

преди 6 години

Най- трезвомислещи и смели са страните , които не подкрепиха наглите англичани , всички останали са л.... , от които нищо не става!

150

А

преди 6 години

ПРОСТО НЕ ИМ СЕ НАПУСКА Е С,ИТЪРСЯТ СТРАНИ КОИТО ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ,ВСИЧКИ И ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА,ПРИЧИНА ДА ОСТАНАТ В СЪЮЗА,ЩЕ ВИДИТЕ КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА,АКО СМЕ ЖИВИ СЛЕД ВОЙНАТА.

fallback