Концертът на Manowar в зала "Арена Армеец" е след броени дни, на 16 юни, и феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 души.

Още по темата

Турнето The Final Battle World Tour 2019 върви с пълна сила, но преди две седмици Joey DeMaio успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред водещи български медии топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата. 

Както бе обявено, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на бандата все още могат да си закупят билети за седящи места.

За онези, които ще се отправят към зала Арена Армеец в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул. "Асен Йорданов" по време на концерта.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

 Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

Началото на концерта на MANOWAR е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase