Снимка: X Factor
fallback

Още с първата си изява Георги Бенчев се показа като един от най-колоритните участници в X Factor, а неговата приказка продължава и след първите елиминации.

След като вдигна на крака публика и жури с рок версии на парчета на Майли Сайръс и Дони, той може да разчита на сериозна зрителска подкрепа.

Оказва се, че Бенчев невинаги е пял емблематичните за него хард рок, пънк и хеви метъл парчета. За него може да се каже, че е "пял в хора" и то цели пет години.

Заедно с другите хористи от Академичен хор „Ангел Манолов“ гастролирали в много европейски държави.

Освен на сцената Георги Бенчев е непредвидим и в живота. Днес той има собствена компютърна фирма, но преди нея трупа доста разнообразен опит. Три дни е бил продавач в хранителен магазин, менажирал е собствено гаражно студио, а всяка събота влиза в ролята на диджей.

Утре той ще бъде част от поредния концерт в X Factor, като репертоарът на талантите ще бъде от хитовете на 20-те най-велики певци на всички времена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

аз

преди 9 години

изобщо не става за певец. сори

2

Анонимен

преди 9 години

Тези конкурси нямат никакъв смисъл. Единствената им реална цел е продуцентите да си напълнят джобовете от смс-и и реклами, а с участниците нищо не се случва и биват забравяни.

1

Анонимен

преди 9 години

Човекът може да пее, но може и шоу да прави... Като цяло не знам какво може да се иска повече...

fallback