Снимка: Reuters
fallback

Сър Мик Джагър си има нова приятелка, това е 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик, съобщи в. "Сън". Двамата са се запознали през март по време на изявата на британската рок група в Токио.

Oще по темата

В началото на месеца 70-годишният рокаджия беше фотографиран в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих. Мистериозната дама изглеждаше с десетилетия по-млада от музиканта ветеран. Двамата се показаха няколко пъти на балкона, като при една от появите им бяха заснети облечени в пижами.
Жената, чиято самоличност тогава не бе известна дори на охраната, се бе опитала да открадне целувка от фронтмена на Rolling Stones.

Първоначално се твърдеше, че това може да е келнерка в един от ресторантите на Цюрих. Сега обаче всички основни британски издания пишат, че тя е 43 години по-младата от Джагър американска балерина Мелани Хамрик. А също, че двамата са се срещнали 11 дни преди самоубийството на дългогодишната приятелка на Джагър, дизайнерката Лорън Скот.

Мелани Хамрик танцува в Американския балетен театър. Тя е участвала в постановка на "Лешникотрошачката" в Токио, когато от там са минали и музикантите.

Джагър и Хамрик са се срещнали в Токио на 6 март, пише в. "Сънди мирър", цитиран от БТА. Според изданието балерината е присъствала на концерта, а след това е била поканена на среща с групата. Там се е запознала с Мик Джагър.

По данни на "Сънди мирър" жилището на Хамрик в Ню Йорк се намира в непосредствена близост до това на Лорън Скот. Дизайнерката се самоуби в него на 17 март. Не е ясно дали Скот е знаела за срещата на Джагър и Хамрик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Нека си пълни зали и стадиони, но поне да не се излага в личния си живот - то е очавадно защо мацката му е обърнала внимание - заради кинтите, които ще й "подари" скоро като се пресели на другия свят. Иначе защо й е да целува такава съсухрена гнида като Мик Джагър? Тя също изглежда жалка използвачка. Пълна излагация!

17

До СМЕШЕН

преди 9 години

Обикновено не споря по тези въпроси, защото всеки е в правото си да има мнение.Ти смяташ, че трябва сам, по свое решение да прекрати сценичните си изяви.Аз мисля, че щом пълни огромни зали и стадиони, значи публиката все още го иска.Но само той самият си знае, дали продължава да дава концерти, защото има духовна нужда от творчески изяви в качеството си на музикант, дали го прави от тщеславие или е за още пари.

16

наистина

преди 9 години

До СМЕШЕНси смешен. Друг велик Би-Би-Кинг гони 90-те и е активен. Хората не го търсят като мистър свят по слипове, а защото им гали душите като свири и пее. Така и Джагър и дъ Ролинг Стоунс. Пък ти не се кахъри за чуждото умряло и кой на кого ще изяде парите. Брой си с'тинките и ги крий от жена.

fallback