Алис Купър не е очарован от риалити форматите. Снимка: Reuters
fallback

Рок легендата Алис Купър се изказа остро срещу все по-увеличаващите се като бройка риалити шоута. Музикантът ги определи като вредни и призова подрастващите да не ги гледат.

Според него тези програми оставят децата с погрешно впечатление и ги подтикват към бърза, но мимолетна слава.

"Има едно нещо, което не мога да понасям - риалити телевизията. Моля ви, деца, не се подвеждайте, че това е начинът за бърза слава и лесни пари. Вярвайте ми, аз може и да съм рок звезда, но съм имал много трудности в кариерата. Проблемът с желанието да си риалити звезда е, че тази слава е краткотрайна,
на нея не може да се разчита вечно", казва Алис.

Рокаджията не подмина и популярните музикални шоутата X Factor и American Idol, които не давали равен шанс на талантите, пише БТА.

"Те просто лансират едни и същи типажи. Ако Мик Джагър, Иги Поп, Дейвид Бауи или самият аз се явим на прослушване, няма да минем дори през първия етап на кастингите, защото продуцентите не търсят такива като нас, а някой тип, който след 10 години ще пее по круизни кораби", допълва Купър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 11 години

абе, Възмутения, бе ти четеш ли? Къде видя България тука???

7

от мен

преди 11 години

Обичам го !

6

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

Да абсоутно прав е - например в сегашния Екс Фактор имаше много големи таланти като Маги и Нора но те ги забиха като им даваха да пеят *** песни а те са истински таланти - и сега кои въртят по ТВ тези които не могат да пеят като Алрксандра и някои дуги - в България всичко е опорочено - Мария Илиева се страхува да не би някои да я задмине и правеше всичко възмжно да ги елиминира и успя - уплаши се че някои може да я забие в земята с неините *** песни - това е самата истина - жалко за Б-я !!!:

fallback